2777
2789
عنوان

هاشور

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موندم به خدا دوسال پیش خواهرم تهران انجام داد حالا قهوه ای زد دوساله تکون نخورده بعد دوسال رفت ترمیم ...

من ی تکه ابروم شکستگی داره هاشور کردم ولی پشیمون شدم در عرض دو روز.

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
۷ تومن میشه؟؟

پارسال 4 تومن بود امسال رو نمیدونم. ولی خیلی بهتر از هاشور و میکرو هست مثلا این شیلا جاوید تهرانه ابرویی رو یک و نیم میگیره اونایی که هم پیشش انجام دادند میگن یک سال بیشتر نمیمونه 

کی انجام دادی عزیزم .موندگاریش خوبه؟

11 مرداد انجام دادم عالی بود، دوروز پیش رفتم ترمیم، که نیازی نداشت چون مونده بود رنگش ولی یکم مدلش تغییر دادم فقط

درتاریخ 99/9/9. بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد😍🙏میدوووونم روزهای خوبی توی رااااهه👌💕🌷😍خداجونم کمکم کن😍💕🌷🙏تیکرم تاریخ رسیدن به آرزوهامه😍🙏🍓
اگر پوستت چرب انجام ندی خیلی بهتره. چرب هم نیست این روش دوام نداره بعد مدتی کمرنگ میشه و از بین میر ...

آره تقریبا چربه .هزینه کاشت بالاس الآن نه نمیتونم😣😣

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

آره اصلا خوب نیست نظرتون دررابطه با تتو بن مژه چیه؟ 

من نظرم اینه خودمون رو همانطور که هستیم بپذیریم و با خوب و بد خودمون داشته و نداشته های خودمون لذت ببریم.

از این شاخه به اون شاخه پریدن خستگی داره دوندگی داره ولی گاه راه حل در ساده ترین راه خودشو بهمون نشون میده.

بن مژه به لحاظ شرعی درست نیست و شما غسل کنی غسل ت باطل.

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋