2821
2789
منم بدجور دلم گرفته رفته بودم سر خاک بچم خیلی گرفتم 😞😞

خدا رحمت کنه فاتحه خوندم 

مادر منم اول محرم فوت شدند منم الان سرمزارشون بودم 😢

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم عزیزم اگه قابل باشم ... اما اصلا نگران نباش چون خدا رو شکر انگار نوع خفیفشو گرفتین ازین شربتای ت ...

من کہ تو این دو ھفتہ مردم و زندہ شدم شوھرم ھفتہ اول خوب شد من تازہ دارم آروم آروم بھتر میشم بازم خدارو شکر ۔ فقط میگم بچہ نگرفتہ باشہ ۲ سالشہ ماسکم نزاشتیم تو این ۳ ھفتہ کہ اول شوھرم و بعد من گرفتیم دکتر گفت بچہ ھا نمیگیرن یا خفیف کہ نشون نمیدہ الان کہ حال خودم بھترہ افتادم کہ فکر کہ نکنہ پسرم تازہ علائم نشون بدہ  خیلی سختی کشیدیم این ۳ ھفتہ کہ کرونا لعنتی افتاد تو خونمون خواھر شوھرمم چند روزہ مریضہ انگار اونم گرفتہ میگم شاید پسرم پیشش بودہ اون بندہ خدا مبتلا شدہ ھم عذاب وجدان دارم ھم نگران حال بچہ و خواھرشوھر و ھمہ کروناییا ھستم خدا بہ داد مردم برسہ خیلی سختہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
ممنون تو از کجا میدونی سخته؟؟

درستہ بچم کنارمہ اما یہ مادر ھر روز ترس از دست دادنہ بچشو دارہ وقتی مریض بشہ ھزار بار میمیریم خدا نکردہ از دست بدی چہ حالی میتونہ باشہ؟ خدا ھیچ بندہ ای رو با بچش امتحان نکنہ

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
عامین خدا حفظش کنه برا من خیلی سخت بود

میدونم عزیزم لطفا با دل شکستت دعا کن کہ بچہ من مبتلا نشدہ باشہ یا بی علامت دورہ ش تموم شدہ باشہ دعا کن استرسش ازم دور شہ ھنوز خودم مریضم اما فکر بچمم ۔ خدا بھت صبر بدہ و یہ طفل کہ بتونہ امیدو تو دلت روشن کنہ

میدونم عزیزم لطفا با دل شکستت دعا کن کہ بچہ من مبتلا نشدہ باشہ یا بی علامت دورہ ش تموم شدہ باشہ دعا ...

انشالله انشالله چیزیش نمیشه خدا حفظ کن برا به حق این ماه عزیز دعات میکنم تو هم دعام که داغونم

انشالله انشالله چیزیش نمیشه خدا حفظ کن برا به حق این ماه عزیز دعات میکنم تو هم دعام که داغونم

بہ خدا با اشک از تہ دلم دعا میکنم واست انشا اللہ ھمونی کہ میخوای بشہ خدا دلتو شاد کنہ تا این غم بزرگ فراموش شہ ھر چند کہ سختہ اما خدا خودش کمکت میکنہ عزیزم

بہ خدا با اشک از تہ دلم دعا میکنم واست انشا اللہ ھمونی کہ میخوای بشہ خدا دلتو شاد کنہ تا این غم بزرگ ...

ممنونم عزیزم منم از خدا میخوام بچتو نور چشمت کنه انشالله که چیزی نمیشه له حق امام حسین 

2823
2791
2779
2792