2777
2789
خب یه نفر که وضع درسش توی دبیرستان خوب نباشه  شاید خیلی ادم درس خونی نباشه دیگه  کسی هم ...

پزشکی نمیدونم ولی من همیشه معلما شاکی بودن. مشروط میشدم و... ولی رتبه سه رقمی کنکور شدم. 

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پزشکی نمیدونم ولی من همیشه معلما شاکی بودن. مشروط میشدم و... ولی رتبه سه رقمی کنکور شدم. 

چ رشته

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
چ رشته

انسانی

روانشناس بالینی و روان درمانگر...  علاقه و تخصص من کمک به کسانی که در این وانفسای مد و زیبایی اعتماد به نفس خود را از دست داده، به اندازه کافی خود را زیبا و دوست داشتنی نمیبینند...

عزیزم هیچوقت نا امید نشو مجتبی سعادت پیشه بعد از ۱۳ سال دوری از درس با اینکه متاهل بود و مسئولیت یه زندگی هم رو دوشش بود کنکور داد و دندانپزشکی قبول شد

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

چطوری؟چرا اصن؟😯

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
بله دوست من پزشکی شهید بهشتی قبول شد فقط برا کنکور خوب خوند سالای قبل در حد پاس شدن

البته دوستم هدف اصلش این بود بیاد تهران پیش دوست پسرش وپزشکی قبول شه ازش کم نیاره چون پسره خر پول بود

🖤v is my love🖤
چطوری؟چرا اصن؟😯

بکوب نشستم خوندم. گفتم این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست. لیسانسم خوب نخوندم ولی 26 کنکور ارشد شدم😁😁

بله

نظام جدید یا قدیم؟

روزی چن ساعت؟

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
موفق باشی عزیزم

ممنونم همچنین

قدیم  روزی حداقل 12 ساعت میخوندم

باع😰تابستونام؟از چندم؟