خواهش
اگه علاقه به درسایی که برا کنکوره داری خوندشون میتونه لذت بخش هم باشه و برا برا سرگرمی هم بتونی بخونیشون
اما مواظب باش چیزی دست مردم ندی طعنه بزنن البته منظورم فقط برا بعد کنکور نیست که ممکنه قبول نشی بلکه همون قبلا کنکور بعضی ها کلی مسخره و ناامیدت میکنن و میگن درس برا چته و اعصابت رو خورد میکنن و ممکنه خانوادتم اینکار رو بکنن
پس فقط به کسایی بگو که میدونی اول رازدارن بعد موافق درس خوندنت هستن و یا مخالف نباشن
بعضی ها از سر حسادت یا لینکه خودشون نتونستم جایی برسن یا اینکه مخالف درس خونونت باشن و هزار دلیل دستگاه ممکنه بخوام سد راهت بشن
نمیدونم نظر خونوادت چیه ولی سعی کن فشار کمتری رو خودت بازی
هر چه فشار کمتر تمرکز بیشتر
البته بعضی وقتا خودت هم از درس نفرت پیدا میکنی و دیگه حالنداری ادامه بدی ولی بدون این چیزا و این بی انگیزه شدن ها و این خسته شوون ها کاملا عاریه حتی نفرات اول کنکور هم بی شک این احوالت رو داشتن و دارم و باهاش روبرو شدن ولی باید ادامه بدی حالی اگه چند روز یا چند هفته از درس دور شدی دوباره ادامه بدی
تو برنامه دیوار و ... میتونی منبع و دی وی دی و سی دی های دست دوم و ارزون بخری جنتی اگه مشکل مادی هم نداشته باشی نیازی نیست حتما نو بخری و همون دست دوم هم کافیه
البته سه چیز رو فراموش نکن
استفاده از منابع جدید و خوب
تست زدن زاد و زمانبندی شده
استفاده از منابع کنکوری
ناامید نشدن
ادامه دادن و تلاش
و مهمتر از همه یادداشت برداری و خلاصه نویسی البته شاید اولش نتونی و ندونی چطور خلاصه برداری کنی و فکر کنی بدرد نمیخوره ولی بدون همون نوشتن باعث میشه در ذهنت بیشتر فرو بردن
دی وی دی خوب هم خیلی خوبه و میتونی برا وقتایی که جناب خوندن نداری فیلم کتابای مورد علاقه و استون و اگه حال داشتی فیلم کتابای سخت رو ببینی و خودش مقداریش میره تو ذهنت، و شاید لازم بشه ماه اخر فقط خلاصه ها رو بخونی و اونایی که نخوندی رو هم ول کنی و خلاصه خونده ها رو مرور کنی
البتها زیادم نشینی تو درس و مشق که سر از تیمارستان دربیاری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋
استفاده از قرص و... هم ممنوع، که اخرش بگن بیا معتاد شد رفت چون قرصایی که برا بیدار موندن و ... استفاده میشن هم اعتیاد اوره
و در اخر کار اندروز رو به فردا نیندازیم و شاید یه ماه طول بکشه تا حال و حوصله درس خوندن منظم رو پیدا کنی پس از همین الان و کم کم شروع کن
روزای اول حتی یک ساعت هم باشه بخون ولی ننداز پشت گوش و بگی الان نه، شنبه شروع میکنم یا فردا شروع میکنم
.
.
.
.
.
.
و برا کنکور باید کلی مطالب اینجوری بخونی پس نگو سرم رفت از بس که نوشتی🤣🤣🤣🤣🤣