2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالا که همه چیز درسته قبلی هم هاله داره ولی چون پخش شده بود ممکن بود اشتباه باشه

ان شاء الله . یه ساعت دیگه می رم آزمایش ، قلبم داره می یاد تو دهنم   

و من ، خدا را دارم ! بین تمام نداشته هایم .
چند روز تاخیر داری ؟

فردا موعدمه ولی مامانم می گه ۱۲/۵شدی البته اون بهتر می دونه ، حساب کتاب ما رو مامانم بهتر داره 😁

فردا موعدمه ولی مامانم می گه ۱۲/۵شدی البته اون بهتر می دونه ، حساب کتاب ما رو مامانم بهتر داره 😁

پس از موعدتون گذشته

اگه گذشته برو ازمایش بده 

میدونی اینجور وقتا صبر کردن سخته ولی اگه چند روز بی بی چک میزدیدو میذاشتید پررنگتر بشه بهتر بود

اما اگه طاقت نداری برو عزیزم ایشالا که مثبته😍😘

به منم خبر بده

خدایا بی اندازه ممنونم😇🥰😍
پس از موعدتون گذشته اگه گذشته برو ازمایش بده  میدونی اینجور وقتا صبر کردن سخته ولی اگه چند رو ...

ان شاء الله خوش خبر باشم 

خانومی جواب آزمایشتو گرفتی؟

اصلا نرفتم آزمایش داشتم آماده می دم برم پری شدم . دیگه به هیچی نمی شه اعتماد کرد فقط وقتی بچه م رو بغل کردم اون وقت باورم می شه که مادر شدم 😩😩😩😩

اصلا نرفتم آزمایش داشتم آماده می دم برم پری شدم . دیگه به هیچی نمی شه اعتماد کرد فقط وقتی بچه م رو ب ...

عزیزم لقاحت صورت گرفته ولی لانه گزینی نکرده  چون بی بی چکت هاله داره واسترس هم داشتی بدتر شده ک پریود شدی واین نشونه خوبیه  ک رحمت اماده باروریه ماه بعد بیشتر مواظب باش