2789
عنوان

ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 23 پست
آها، بعد برنمیگرده؟  بنظرتون ورزش و رژیم بهتر نیست؟

من الان درحال کاهش وزنم و شکمم داره شل میشه.ورزش خیلی تاثیر نداره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
من الان درحال کاهش وزنم و شکمم داره شل میشه.ورزش خیلی تاثیر نداره

ای وای چه بد، شکم بند بزن، یخ بزار میگن تاثیر داره

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای وای چه بد، شکم بند بزن، یخ بزار میگن تاثیر داره

اینا تاثیر داره ولی زیاد نه چون بیست کیلو کم کردم تا چندماه دیگه هم سی تا کم میشه.دکتر خودم عمل می‌کنه ولی خالم عمل کرد دردش زیاد بود میخواستم ببینم اگه کسی عمل کرده دردش زیاد بوده یا  مال خالم فقط زیاد بوده دردش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اینا تاثیر داره ولی زیاد نه چون بیست کیلو کم کردم تا چندماه دیگه هم سی تا کم میشه.دکتر خودم عمل می‌ک ...

موفق باشی گلم، ماشالا به اراده عالیتون

اگه اینجوریه عمل لازمید

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
موفق باشی گلم، ماشالا به اراده عالیتون اگه اینجوریه عمل لازمید

قربونت گلم

من 8 ماه پیش انجام دادم و هزینشم خیلی بستگی دار هبه این که کجا انجام میدی و چقدر قراره بافت برداره جراحت. جراح من دکتر سهراب مرادی بودش. بعدش باید مواظب جای بخیه هات هم باشی . این که چطور برات دکترت بخیه بزنه که ظریف باشه و جاش کم بمونه هم خیلی نکته مهمیه. من خودم خیلی راضی بودم الان که 8 ماه گذشته جاش خیلی کم معلومه و بدنم متقارنه خدا خیرش بده

من 8 ماه پیش انجام دادم و هزینشم خیلی بستگی دار هبه این که کجا انجام میدی و چقدر قراره بافت برداره ج ...

سلام شما چقدر ورم داشتی؟

و دور شکمتون الان چنده؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺