2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بشوره بذار خودشیرینی کنه واسه پسرش چی میشه مگه بی خیال حرص نخور

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هر روز صبح میشوره حیاطو بخدا الان تابستونه شبا سکومو میشورم میگم بزار صبح نشوره ولی بازم شلنگ دستشه ...

وا چقدر میشوره توام بگو به شوهرت که مامان خیلی خودشو اذیت می‌کنه آنقدر میشوره نمیزاره منم بشورم تو این بی آبی داره زیادی میشوره ،مادرشوهرت وسواسی هست؟

اومدم بگم دیدم تو تیپیکت نوشتی شوهرت از مانتو خوش نمیاد مثل کولی ها چادر میپوشی اومدم بگم کولی خودتی وقتی به چادر حضرت زهرا توهین میکنی

خوب بود شوهرت اهل کثیف کاری بودو میومدی تایپیک میزدی خیانت کرده یا عکس نشونم میده میگه اینجور تیگ بزنم

برو فک کن رو حرفت و با عشق سر کن تو ک مجبوری حداقل ایمانتم یکم قوی کن به خدا نزدیک شی

التماس دعا

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت