2777
2789
وا گفتی یاد چی میافتی منم گفتم ارد، مگه قرار بود ربط داشته باشه؟ ادریانا منو یاد ارد میندازه چون توش ...

بله قرار بود ربط داشته باشه چرا نگفتی یاد دریا میوفتی دریا که بیشتر تو چشمه والا اسم به این قشنگیو خرابش میکنه حسود پلاستیکی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله قرار بود ربط داشته باشه چرا نگفتی یاد دریا میوفتی دریا که بیشتر تو چشمه والا اسم به این قشنگیو خ ...

بی شعور به تمام معنا تویی🖐️به تو هیچ ربطی نداره من یاد چی میافتم، استارتر پرسید یاد چی میافتید منم گفتم، ارد هم یه مواد خوراکی چیز بدی نیست، تو دهات شما ازش بد یاد میشه، بعدشم به تو چه؟ پلاستیکی تویی که تو همه چی دخالت میکنی، ذهن من یاد ارد افتاد، یاد هرچیم بخوام میافتم به تو هم هیچ ربطی نداره، قرار نیست از تو اجازه بگیرم🤣😌

بی شعور به تمام معنا تویی🖐️به تو هیچ ربطی نداره من یاد چی میافتم، استارتر پرسید یاد چی میافتید منم ...

نکشیمون بچه ناف تهران

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁