2777
2789
عزیزم میتونم بپرسم کجا؟ من میخوام تهران بخونم. میشه راهنماییم کنی چجوری خوندی؟ آخه من تحلیلی خیلی قو ...

مثلا معانی بیان شمیسا . تاریخ ادبیات صفا . دستور زبان فرشیدورد

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌من تمام منابع اصلی رو خوندم شما فوق لیسانس دارین ؟ کجا خوندین؟ م بین المللی قزوین

اره ارشدمو پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گرفتم. 

خیلی علاقه دارم به خوندن و مطالعه.

منتها نمیدونم چکار کنم با این تست لعنتی.

یعنی همون منابعیو خوندین که توی نت هست؟ یا منابع خاص دیگه ای رو؟

مثلا معانی بیان شمیسا . تاریخ ادبیات صفا . دستور زبان فرشیدورد

اخ اخ اخ

باورت میشه؟ من همه اینا رو میتونم برات تشریح کنم، اما امان از این تست!!

میام تست بزنم، گیج میشم!

نمیدونم چه کنم!

رتبه‌ات چند شد که تونستی قزوین قبول شی؟

اره ارشدمو پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی گرفتم.  خیلی علاقه دارم به خوندن و مطالعه. م ...

اخه ما تودوره لیسانس هم همین‌منابع اصلی رو خونده بودیم و همه کتابهاشو داشتم همون اصلی هارو خوندم . ولی مدرسان‌شریف هم خوبه .‌هوش و استعداد تحصیلی دکتری هم‌بگیر بخون برا مدرسان شریف 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اخه ما تودوره لیسانس هم همین‌منابع اصلی رو خونده بودیم و همه کتابهاشو داشتم همون اصلی هارو خوندم . و ...

اره منم همه اینا رو خوندم، منتها تست ضعیفم. مدرسان هم گرفتم. مطالبو میخونم خوبم، میام تستشو بزنم، میگم اینا رو از کجا دراورده؟؟خخخ

پس همون منابع رو باید بخونم آره؟ زبان عربی و انگلیسی چی خوندی؟

باورت میشه من تاریخ ادبیات  رو که میخوندم فقط به خودم فحش میدادم که اخه اینا الان به چه درد من ...

خخخ

چراااا؟؟؟

خب بخش زیادی از ادبیات، محفوظاته. اگر خوب و زیاد بخونی، دیگه نیاز هم نیست به حفظ کردن. اینکه تاریخ علم ادبیات از کجا شروع شد مهم نیست برات؟

اینکه چطور این همه آثار خلاق به وجود اومدن و توی چه دوره ای؟

برای من که خیلی جالبه بدونم اصلا مشوق افرادی مثل رودکی و شهیدبلخی و فردوسی، همین پادشاهان بودن. اگه اسلام نمیومد و ایرانیا ایرانی بازی درنمیاوردن و رگ قومگراییشون گل نمیکرد و نهضت شعوبیه رخ نمیداد و یعقوب لیث نبود، هیچ‌وقت شاعرایی مثل سعدی و حافظ (در قرون بعد) شاهکار خلق نمیکردن....

خخخ چراااا؟؟؟ خب بخش زیادی از ادبیات، محفوظاته. اگر خوب و زیاد بخونی، دیگه نیاز هم نیست به حفظ کرد ...

من کلا از وقتی رفتم ادبیات ذوق ادبیم کور شد عزیزم 

من المپیاد ادبیات رتبه اوردم و رتبه کنکورم ٢۴۶ بود و فک میکردم همه چی تو ادبیاته کلن خیلی اشتباه کردم

من کلا از وقتی رفتم ادبیات ذوق ادبیم کور شد عزیزم  من المپیاد ادبیات رتبه اوردم و رتبه کنکورم ...

عزیزم خب ادبیات به ذوق ادبی ارتباطی نداره. به قول شما بدتر کورش هم میکنه!

رشته ادبیات، نوعی پژوهش در تاریخ ادبیاته و ادیب پرورش نمیده.

شما چطوری خوندی؟  میتونی کمکم کنی؟

مشکلم بیشتر با حفظیات و البته تسته.