2777
2789

الان ک دو روز گذشته استخوان درد شدید و درد قفسه سینه شدید و بی حالی و سنگینی کلیه ها و از دست دادن حس بویایی و چشایی...

بنده خدا پنج ماهه کامل تو خانه است از وخترش گرفته.

هم کلیه اش مشکل داره هم دیابت نوع دو داره و ۵۷ سالشه.

خیلی نگرانم.

ثواب داره کمک کنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی براشون داروی امام کاظم بگیرین از عطاری داروی تابستانه.

خودتونم بخورید.

غدای خوب و میوه تازه و مکملهای ویتامین .

روحیه خوب هم مهمه.

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
اسی براشون داروی امام کاظم بگیرین از عطاری داروی تابستانه. خودتونم بخورید. غدای خوب و میوه تازه و ...

روحیه اش خوبه ولی میترسم براش.

بد حرفیه میگه توی دسشویی شلنگ را نمیتونم نگه دارم.

اصلا نمیتونه پنج دقیقه از ایتخوان درد بشینه.

یکی از نزدیکانم کرونا گرفته ICu هس یه هفته اس.

سن بالا قند همچی .سطح هوشیاری پایین.

براش #حدیث_کسا نذر کردم چهله گرفتم .

الان میخوام بخونم 

اول واسه خاله شما 100 صلوات# میفرسم ای شاله زودتر همه کرونایی ها لباس عافیت بپوشن

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
روحیه اش خوبه ولی میترسم براش. بد حرفیه میگه توی دسشویی شلنگ را نمیتونم نگه دارم. اصلا نمیتونه پنج ...

حق داره بیماری سختیه و ناشناخته.

اگ دکتر رفته تلفنی با پزشکش در ارتباط باشه .اگ نیاز ب بستری بود تاخیر نکنید .داروهای خوبی اومده الان .

حق داره بیماری سختیه و ناشناخته. اگ دکتر رفته تلفنی با پزشکش در ارتباط باشه .اگ نیاز ب بستری بود تا ...

دکتر نرفته میتدسه برود بدتر شود.

دختر خاله ام پرشک عمومیه..گفته دو بیمار کرونا نباید کنار هم باشند.

یکی از نزدیکانم کرونا گرفته ICu هس یه هفته اس. سن بالا قند همچی .سطح هوشیاری پایین. براش #حدیث _ک ...

پمنون گلم خدا همه را شفا بده.

الهی ب حق این ماه عزیز و امام حسین ع ریشه این بیماری کنده بشود.

2790
2778
2791
2779
2792