2777
2789
عنوان

کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 27 پست
راستش اسمشو نمیدونم اما این نبود دستاتو از گلوی من بردار حس کردم اسمش فریاده گفتم دوس دارم 

آهای خبردار 

یادم رفت اینو ! منم خیلی دوستش دارم

این صبر که من میکنم، افشردن جان است...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم آهنگهاش

همه اهنگای هیچکس دوس دارم 

شایع هم اهنگ تا اینجا 

لمس از بهرام

گرگ از تتلو

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
شایع و هیچکس دوس اما تتلو نه🙁😘

من شخصیتشو دوس ندارم اما یسری اهنگاش قشنگن

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
همه اهنگای هیچکس دوس دارم  شایع هم اهنگ تا اینجا  لمس از بهرام گرگ از تتلو

اگه این تیپ اهنگا دوس داری حتما اهنگ حسین بابا خفن و گوش بده هرچی گوش بدی قدیمی نمیشه لعنتی

Kendin istediğin gibi yaşa👼
اگه این تیپ اهنگا دوس داری حتما اهنگ حسین بابا خفن و گوش بده هرچی گوش بدی قدیمی نمیشه لعنتی

حتما😅💙

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
آهان آره این شبیه خیلی خوشگله مبارک😍😍😍

کیفیت دوربین گوشیم پایینه بعدعکسای که موهام واضحه نمیشه گذاشت.ولی درکل خودم دوست داشتم بهم می اومد

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
کیفیت دوربین گوشیم پایینه بعدعکسای که موهام واضحه نمیشه گذاشت.ولی درکل خودم دوست داشتم بهم می اومد

آره عزیزم منم خوشم اومد زیبا بود

Kendin istediğin gibi yaşa👼