2777
2789
عنوان

یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 27 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چندراهکار که برای خودم عملی شدعه:

شیر گرم قبل خواب

کدو سبز پخته با پیاز

خاک شیر هر روز با عرق نعناع و عسل قاطی(جالبه بدون عرق نعنا فایده نداشت)

برنج هم خیلی کم بخور. ماست نخور. 

عزیزم من تمام عمرم مشکل یبوست دارم. الان، انجیر سیاه خدا رو شکر هست بخر پنج شش تا بخور، آب هندونه درس کن بخور، و برگه زردالو ازین بزرگا که یکمم خیسه روزی چهار پنج تا....عاااالیه. 

عزیزم من تمام عمرم مشکل یبوست دارم. الان، انجیر سیاه خدا رو شکر هست بخر پنج شش تا بخور، آب هندونه در ...

متاسفانه منم. بعضیا دکتر طب سنتی رفتن بهتر شدن. منم با توصیه هام تقریبا با این مشکل کنار اومدم.

متاسفانه منم. بعضیا دکتر طب سنتی رفتن بهتر شدن. منم با توصیه هام تقریبا با این مشکل کنار اومدم.

من بواسیر گرفتم ولی کوچیکه و هیچوقت نرفتم عملش کنم چون هیچ فایده نداره دوباره بر میگرده همون با طب سنتی پیش رفتم. ولی تو بارداری طب سنتی خطرناکه. میون و خشکبار خوبه

یعنی باعث میشه که دفع کنین...آخه زخم هم دارم...آب نمک درد ایجاد نمیکنه

گرما باعث میشه مدفوعت یکم نرمتر بشه و گرمی یکم تحریک میکنه راحت تر بیاد بیرون..موقع دفع هم اب گرم نگه دار بی تاثیر نیست..

نه درد ایجاد نمیکنه اب نمک

برای منم خیلی دردناکه با این روشا یکم راحت تر میاد

شادی چیزی نیست؛جز داشتن سلامت تن و یک حافظه ضعیف..