2789
عنوان

حذف تاپیک

94 بازدید | 16 پست

من میخخوام تاپیکامو حذف کنم، متاسفانه اکانت و  یکی از دوستام به نام من زده من میخوام اینارو پاک کنم این نینی یار و از کجا پیدا کنم، هر چی پیام میدم بهش اصلا ج نمیده، توی تاپیکاشم گفتم بهش باز جواب نداده چطور میتونیم حذف کنیم تاپیکامونو؟ 

واقعا مسخره اس که متنی و بنویسیم بعد به صورت اجباری بگن نه نمیشه جذف کنی مسخره اس واقعا میدونستم اینجوری نمیذاشتم چیزی تاپیک کنه الکی

میتونید کمکم گنید چطور حذف کنم>؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکارو ب شرطی حذف میکنن ک چیز محرمانه داشته باشی 

یعنی چی خوب خیلی مسخره است طرف شاید نخواد اصلا اسمی ازش باشه مگه سازمان اطلاعات نمیذارن حذف بشه چه وضعشه؟؟/

یعنی چی خوب خیلی مسخره است طرف شاید نخواد اصلا اسمی ازش باشه مگه سازمان اطلاعات نمیذارن حذف بشه چه و ...

قبلا روزی یدونه از تاپیکاتو حذف میکردن

الان قانون عوض شده 

اره این رو مخ همه هست 

من رفتم از پیشتون خدانگهدار😧
قبلا روزی یدونه از تاپیکاتو حذف میکردن الان قانون عوض شده  اره این رو مخ همه هست

اگر انقدر نیرو ندارن که یه تاپی و حذف کنند چرا نمیذارن خودمون حذف کنیم مسخره ها اه اه اه

میسوزیم میسازیم😭😭😭😭

ن هاصلا باید یکی و بیاریم هک کنه یه دکمه حذف تاپیک ایجاد کنه براشون هم کار کاربرا راه بیوفته هم خودشون نفس بکشن، این واقعانمیشه مشتری مداری که یه دکمه نذارن برای حذف