2789
عنوان

قابل توجه پسر دوستا و اونا ک ناراحتن از اینکه دختر باردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 85 پست

اینکه یکی دختر دوس داشته یا پسر اصلا هیچ عیب و ایرادی نداره اینوه جنسیت مقابل  رو بکوبیم زشته پسر و دختر هردو عزیزن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که هردو جنسو دوست دارم ولی تازگیا خیلی پسرها رو میکوبونن که البته جوابشونو میدم 😊

اینا دست کمی با اونایی که دخترارو میکوبونن ندارن منتها فکر میکنن خیلی عاقلترن😏

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
این حرفا چیه آخه؟تا اونجایی که چشم من میبینه همه دختر دوستن ،بابا پسمل ها هم خیلی شیرینن

تو کامنت قبلیم گفتم 

این جاهلیت_مدرن# هست که شکل گرفته و فرقی با اعراب ۱۴۰۰سال پیش ندارن اونا جنس دخترو نمیخواسن و مسخره میکردن 

اینا جنس پسرو اینکارو میکنن 

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍
موثره ولی خیلییییییییی ناچیزگلم  خیلی ناچیز ۹۹درصدجنسیت مرده  چون بافامیلمون برای ناباو ...

تا جایی که من میدونم محیط رحم رو ترکیب اسپرم خیلی موثره چون کلا اسپرم وای از ایکس ضعیف تره  طوری که میگن تو اینده  ی دور کلا نسل مردا منقرض میشه(جوووووون  )

فقط طلاق

عزيزم شما يه دختر داري منم سر دخترم اينطوري بودم و دوسش دارم ولي وقتي بهت بگن دوميت هم دختر اونجا دن ...

دومیت دختره یا پسر عزیزم؟؟؟

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
اینا دست کمی با اونایی که دخترارو میکوبونن ندارن منتها فکر میکنن خیلی عاقلترن😏

آره آفرین 

زن همکار شوهرم ی دختر داره همیشه از مزایای دختر دار شدن به من میگه حتی یکی دوبار بهم گفته عروسات راهت نمیدن

منم به شوخی بهش گفتم تو هم دومادات راهت نمیدن

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   

من‌یه دختر ۷ساله دارم‌که باهاش میرم اسختر،تو عروسی قر میدیم،موهامونو میبافیم،باهم ظرف میشوریم...

خدای مهربون لطفا تو دلی من پسر باشه که همسرمم این‌لذت همراهی رو بچشه،شوهرمم دست پسرشو بگیره بره فوتبال بره والیبال،بره هیئت و مسجد و کوه....لذت لباس پسرونه خریدن

جدای اونم من همیشه دوست داشتم‌یه پسر داشته باشم که شلوار لی و تی شرت جودون سبز تنش‌کنم🥰

من‌یه دختر ۷ساله دارم‌که باهاش میرم اسختر،تو عروسی قر میدیم،موهامونو میبافیم،باهم ظرف میشوریم... ...

عزیرم ایشااله به زودی صاحب ی گل پسر میشی

خیلی دلم دختر میخواد ی صلوات مهمونم کن خدا بهم دختر زیبا ،باهوش،سالم وصبور بده...(خداجونم هرکی در حق من صلوات میفرسته رو عاقبت بخیر کن😘😍)                   
عزيزم شما يه دختر داري منم سر دخترم اينطوري بودم و دوسش دارم ولي وقتي بهت بگن دوميت هم دختر اونجا دن ...

نه عزیزم یکی از اقوام ما 7 تا دختر داره هیچ پسری هم نداره مامانم میگه طفلک هر دفعه بچش به دنیا میومد مردم کلی حرف میزدن که بازم دختره اما الان هر 7 تا دخترش خوشبختن هم از نظر تحصیلات هم شوهر هم مالی، از خوشگلیشونم که نگم ماشاءالله همه خوشگل

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃