2821
2789
عنوان

النگو های من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخ شوهر ندارم...مجردم

😆😆😆😆😆😆😆خب الان بگو اول منظور‌ازکسی فامیله یا پدرو مادرت،؟

ازاین مغازه های بدل فروشی ک عین طلان بگیر باطلا مونمیزنن،رنگشونم ثابته نمیرن.من ی بار یکی گرفتم خیلی خوب بود فقط پوستم ب بدلیجات حساسه تاول میزنم.دادمش ب دوستم یکسره دستشه اصلا درش نمیاره ب هیج وجه تغیر رنگ نداده.الان سه چهارساله داره عمرمیکنه😄

بعدم‌طلاهم ک میگیری بعد چندوقت یکم‌ سفید میشن.طلا سفید زرد میشه،اونوقت بدل ک جای خودداره طبیعیه🤔

از کی؟ شوهرت؟ ☹️☹️☹️☹️☹️☹️

نه برادرم...عمدا النگوهامو شکست...عمدا دستمو فشار میداد...میترسم ببرم جوش بزنم یا عوض کنم دوباره بشکنه...همون بدل دستم باشه بهتره...یه وقت ورداره ببره هم دیگه مهم نیست برام

ینی سالها برام میمونه؟

نمیدونم عزیزم میتونی بری چن جا سوال کنی من دیدم ک حیلیا دستشون بوده

دوستم النگو بدل دستش بود همه فک میکردن طلاس رنگ ثابت بود پریسال ۵ تومن گرفته بود دونه ای

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
اصلا اینکارو نکن ک فک میکنه حرف مردم برات مهمه آبروداری میکنی جیکت درنمیاد و بیشتر میزنتت

میخام النگوهامو قایم کنم...یه وقت سراغشونم نگیره فکر کنه دستمه...اگه یه وقت ورداشت ببره میگم همیشه بدل بوده دستم 

😆😆😆😆😆😆😆خب الان بگو اول منظور‌ازکسی فامیله یا پدرو مادرت،؟ ازاین مغازه های بدل فروشی ک عین طل ...

البته شانسی بوده که تغییر رنگ نداده ،

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐
🙁چقدر عقده دیدن شدن دارین  مثلن همه ببین ندارین یا دارین چ اتفاقی میوفته

چرا اینقدر زود قضاوت میکنی...چرا اینقدر راحت همه چیزو همه کس رو متهم میکنید...

من دارم میگم از برادرم کتک خوردم به عمد النگوهامو فشار داد و شکست...الان میخام النگوهامو قایم کنم...که اگه دوباره کتک زد و خواست بشکنه دیگه مهم نباشه برام...یا اگه ورداشت ببره بزار بدل باشه...النگوهای خودمو قایم کنم ازش

😆😆😆😆😆😆😆خب الان بگو اول منظور‌ازکسی فامیله یا پدرو مادرت،؟ ازاین مغازه های بدل فروشی ک عین طل ...

برادرم عمدا النگوهامو شکست...همون بدل دستم باشه دیگه نه سراغشونو میگیره نه بشکنه اعصابم خورد میشه 

برادرم عمدا النگوهامو شکست...همون بدل دستم باشه دیگه نه سراغشونو میگیره نه بشکنه اعصابم خورد میشه&nb ...

چرا ؟😒

💝ای ایران ای مرز پر گوهر،ای خاکت سرچشمه هنر .دور از تو اندیشه بدان .پاینده مانی و جاودان💐