2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کپسول خارجی بیوتین مصرف میکردم والا دروغ چرا اصلا هیچ تاثیری نداشت 

منمممم:ممممممم یبار قرص خریدم ۱۸۷ ت اصلا تاثیر نداشت تا وقتی میخوردمش ریزش قط میشد ب محض اینک نمیخوردم ریزشش یرمیگشت .

عزیزم از محلول شیوانا استفاده کردی؟ اگ از اینا نتیجه ندیدی برو سراغش.من خیلی خرج دکتر و دارو کردم اص ...

قیمتش چقدره چجوری استفاده میشه و عطاری داره یا داروخونه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

‍سوگند_مو# اینو تو اینستا بزن داخل پیجش برو دیگه هیچ قرص و دارویی هم نخور فقط از ماسک های گیاهی استفاده کن ک میگه عالی هستن من خودم استفاده کردم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
عزیزم از محلول شیوانا استفاده کردی؟ اگ از اینا نتیجه ندیدی برو سراغش.من خیلی خرج دکتر و دارو کردم اص ...

واقعا تاثیر دیدین؟من انقد بی فایده خرج‌ دکتر و دارو کردم ک یه ساله بیخیالش شدم دیگه

لطفا برا آرامشم یه صلوات بفرستین  
قیمتش چقدره چجوری استفاده میشه و عطاری داره یا داروخونه

عزیزم خودت باید درست کنی . خیلی راحت با حنا و روغن زیتون و روغن نارگیل . اگر تاپیک جامعش رو هم واست میرستم ببینی.فقططططططط اینکه یکی دونفر ب من میگفتن اینو زدن موهاشون سفید شده نمیدونم راست میگفتن یا دروغ . ولی اگر برات مهم هست میپرسم برات که مطمئن بشی بعد استقاده کنی .خوبه؟

ریزش مو خیلی بده منم قرص زینک هماتینیک ویتامین د میخورم دریغ از یکم تغییر ریزشم سرجاشه شایدم چون ۲۰ ...

زینک فولایرون بخور تاثیرشو همون روز اول میبینی ریزش موهات کم میشه من بهترین قرصای خارجی گرون قیمت مصرف کردم بدرد نخور فقط زینک فولایرون . البته هیرویت هم خوبه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
واقعا تاثیر دیدین؟من انقد بی فایده خرج‌ دکتر و دارو کردم ک یه ساله بیخیالش شدم دیگه

بخدااااااااااا خیلی تاثیرش خوووووب بودددددددددد کلی مو دراورده شقیقه هام کف سرمم داره پر میشه پر از دون دونای سیاه شده موهامم نرم و ابریشمی شده و مشکی ترهم شده .

منمممم:ممممممم یبار قرص خریدم ۱۸۷ ت اصلا تاثیر نداشت تا وقتی میخوردمش ریزش قط میشد ب محض اینک نمیخور ...

زینک فولایرون بخور هم ارزونه هم واقعا تاثیر داره من رفتم دکتر بهم اینو داد گفت الکی قرصای خارجی گرون قیمت مصرف نکنید 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
بخدااااااااااا خیلی تاثیرش خوووووب بودددددددددد کلی مو دراورده شقیقه هام کف سرمم داره پر میشه پر از ...

تو‌رو‌خدا طریقه تهیه و استفادش بگو افسرده شدم از ریزش مو چن ساله خدا خیرت بده

لطفا برا آرامشم یه صلوات بفرستین