2777
2789
عنوان

میگن حضوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم پسر من کلاس اول میره غیر انتفاعی هم ثبت نامش کردم. کلاسشون۱۸ نفرن.انچنان کم هم نیستن

بازم بهتر از ۳۶ نفره که

کلا بهتر بود همه رو غیر حضوری میکردن

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دیگه نفرستید مدرسه اما سواد و تحصیلم زیر سوال نبرید خیلی کم پیش میاد آدم پولداری ک تحصیلات نداره&nbs ...

از یک جهت درست میگن پدربزرگ مادرم  خداربیامرزعقل اقتصادی داشتن ولی تا کلاس پنجم خونده بوده یک جاهایی زمین خریده بوده که الان عالین بگذریم بچه هاش همه چی به رباد دادن  مدارس الان متاسفانه نه مهارت یاد میدن نه پرورشی آموزش خالی فایده نداره تحصیل بدون مهارت ارزش نداره متاسفانه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ولی مجازی هم مطمعنن زیاد یاد نمیگیرن نسبت ب حضوری ولی کاش 1 سال تعطیل میکردن

باز بهتر از حضوریه تعطیل که نمیکنن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
قربون کلامت😍

من واقعا با توجه به شرایط فرزندم فهمیدم مهارت واقعا خیلی مهمه مهارت و یاد گزفتن یک چیزایی مثل کارای فنی برای پسرها بر فرض مثال و خلاقیت 

من دهم میرم 

گفتن غیر حضوریه فقط یه روز میریم برای اسنایی

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
از یک جهت درست میگن پدربزرگ مادرم  خداربیامرزعقل اقتصادی داشتن ولی تا کلاس پنجم خونده بوده یک ج ...

منم بشخصه سواد بدون مهارت و دانش عقلی رو قبول ندارم، بچه باید ببینه  و تجربه کنه تا مغزش کار کنه 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
خوب زوج و فردشون میکنن ما هم ناراضی هستیم 

اخه کرونا زوج و فرد حالیش نیست