2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنون عزیزم ایشالا روزی خودتون من ماه دوم اقدامم بود بعد از ۶ سال اقدام کردم هیچ قرصی نخوردم

منم بعد ۸ سال اقدام کردم انشالله که بشه. هر دو سالم بودید. چه کارایی انجام دادی

🖤برای شادی روح داداش نازم یه صلوات بفرستید🖤
منم بعد ۸ سال اقدام کردم انشالله که بشه. هر دو سالم بودید. چه کارایی انجام دادی

اصلا هیچ کاری نکردم برای تخمدان و اسپرم ففط ازمایش قند و چربی و کم خونی و تیروئید دادم همین

انشاله.. ولی فکر نمیکنم باردار باشم.. چون هییییییچ علائمی ندارم.. 

من اونقدر دل درد پریودی داشتم که نصفه شب از خواب بیدار میشدم پد میزاشتم دیگه هیچ علایمی ندارم

اصلا بهش فکر نکن همون ماه که بیخیالش باشی باردار میشی اینو از خیلیا شنیدم

عزیزم یه سوال دارم

میزان نزدیکیتون توی یه ماه چند بار بود تقریبا و ااینکه چند بار داخل ریخت فقط روزای تخمک گذاری یا همبشه؟

خدایا شکرت یه عشقی اومده تو جونم دیوونش شدم نی نی قشنگمو میگم برام حفظش کن
عزیزم یه سوال دارم میزان نزدیکیتون توی یه ماه چند بار بود تقریبا و ااینکه چند بار داخل ریخت فقط روز ...

من یه شب در میون رابطه داشتم زمان تخمک گذاری هم دو شب پشت سر هم نزدیکی داشتم نه هربار داخل میریخت چون باید اسپرم داخل رحمت باشه تخمک زود از بین میره

من دو روز عقب انداختم تست زدم در کمال نا باوری مثبت شد سریع رفتم ازمایش خون

بسلامتی گلم

من فردا میشه ۳۰پریودیم دعا کن منم مثبت بشم

امروز ازصبح یکم درد پریودی دارم میترسم پریود بشم

شما علایمی دارین؟

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘

من اونقدر دل درد پریودی داشتم که نصفه شب از خواب بیدار میشدم پد میزاشتم دیگه هیچ علایمی ندارم

خب بازم شما علائم داشتین  .. من هیچ علائمی ندارم..

۳ ماه اول خیلی حساس بودم در حدی که توهم بارداری میزدم و همش پیگیر بودم.. این ماه واقعا بیخیال شدم چون خسته شدم از بس منتظرم پری نیاد ولی یه روزم زودتر میاد.. فقط از خدا خواستم هر وقت خودش خواست بهمون بچه بده، ولی منو هیچوقت بدون بچه نذاره.. از اینکه هیچوقت مادر نشم وحشت دارم

بسلامتی گلم من فردا میشه ۳۰پریودیم دعا کن منم مثبت بشم امروز ازصبح یکم درد پریودی دارم میترسم پریو ...

من از یک هفته قبل درد پر یودی دارم  پریودام خیلی دردناک هستن الان که موعدم هست هنوز درد دارم اما میگن طبیعی هست علائم دیگه ای ندارم

خب بازم شما علائم داشتین  .. من هیچ علائمی ندارم.. ۳ ماه اول خیلی حساس بودم در حدی که توهم بار ...

عزیزم اصلا به اینچیزا فکر نکن برای چی نباید مادر بشی بدن هر کسی متفاوته مطمعن باش به زودی خبر خوبشو بهمون میدی منم میگفتم بعد از ۶ سال حتما به این زودی باردار نمیشم من جراحی تیروئید هم انجام دادم همه میگفتن دیر باردار میشی توکلت به خدا باشه فقط