داداشم با بابام چند ماه پیش دعوا کرد رفت با دوست دخترش زندگی میکردن بابامم گفت من دیگه پسر ندارم چند ماه بعد خبرش اومد که ازدواج کردن چون داداشم و زنش باردار شده بودن سه ماه بود حامله بود دوهفته بود که عقد کرده بودن بابامم فهمید وسایل داداشمو جمع کرد گفت بیاد اینارو ببره که اثری ازش باقی نمونه الان داداشم اومد آرایشگاه پیشه مامانم گفت بچم پسره ۳ ماه دیگه هم بدنیا میاد دوست دارید بیاید ببنید نوتونو من که گفتم میرم مامانمم گفت حالا کاریه که کرده نمیشه که بچرو طرد کنیم منم میگم باز کامران با معرفت بوده دختره بدبخت و با یک بچه ول نکرده اما نمیدونم چجوری به بابام بگم دعوا نشه تازه جو خونمون شاد شده بود
چرا دارن راست میگن کار برادرتون زشت بوده شما با کلمه مشکل داری یا خود عمل؟؟ بجای اینکه علکی ادای روش ...
کارش زشت بوده کاره شما زشت نیست مردم و قضاوت میکنین اونا الان ازدواج کردن کی گفته با کاره برادرم مشکل نداریم کاریه که کردن حالا هعی بهشون بگیم بچتون نامشروعه
لطفا انگ آملی بهم نزنید.. اما واقعا برخی از سنتهای قدیم خیلی خوب بود... کانال ازدواج از مشورت بزرگت ...
به نظر من که ببخشید واقعا افتضاح بود سنت های قدیم. کلا زندگی خلاصه میشد در رابطه جنسی و زاد و لد. پسر و دختر میخواند ازدواج کنن اونوقت خانواده ها مشورت کنن و نظر بدند؟! من که خیلیم خوشحالم اونزمان به دنیا نیومدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارش زشت بوده کاره شما زشت نیست مردم و قضاوت میکنین اونا الان ازدواج کردن کی گفته با کاره برادرم مشک ...
ولشون کن. اینا کسایی اند که دو نفر عاشق باشند رابطه جنسی داشته باشند بچشون از نظر اینا!!! حرام زاده است بعد ادم بیشرفی که فرت و فرت زن ضیغه میکنه کارش حلاله و بچه هاش هم حلال زاده! حال ادم بد میشه از نظرات بعضی کاربرا🤮🤮🤮🤮🤮
ولشون کن. اینا کسایی اند که دو نفر عاشق باشند رابطه جنسی داشته باشند بچشون از نظر اینا!!! حرام ...
خودتم داری علکی قضاوت میکنی کی گفته ما اینجوری میگیم . حلال و حرام خدا تعیین میکنه نه ما و شما.
بعدم هر کس اختیار داره هر جور زندگی فقط نگید زنا خوبه یا هر چی
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
این مزخرفات یه سری ادم نادانه. حرام زاده و حلال زاده!!! این چرت و پرتا چیه که به یه بچه معصوم نسبت م ...
آدم نادااااان؟! خدا و پیامبر نمیشناسید مشکل ما نیست
یکم تفکر و خوندن کتاب خووبه
آره همه بچه ها معصومن ولی یه روز بزرگ میشن.
بازم هرکس اختیار زندگی خودشو داره.
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
فقط میتونم بگم حالم از طرز تفکر شما به هم خورد. شما برید به صیغه و اعمال حلال بپردازید دست از سر بقی ...
چرت نگو ما نگفتیم صیغه خوبه من هم از افکار شما بهم میخوره ولی گفتم زندگی هر کس به خودش ربط داره... دین ندارید مشکل خودتونه مهم نیست
طبق شرع و اسلام دختر و پسری که قبل از عقد با هم رابطه داشته باشند..تا آخر به هم حرام میشند
نه بابا به اسلام ربطش نده. این برای زن متاهله اگر با نامحرم س کس داشته باشه نه دختری که مجرده. رابطه قبل از ازدواج یه دختر مجرد میشه زنا ولی اگر با همون فردی که باش زنا کرده ازدواج کنن میشن زن و شوهر