2777
2789
عنوان

مشکل همسر من

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایپیک قبلیتو خوندم شوهر منم همین مدله رو حجابم گیر میده .تو خلنوادم ساکت میشینه یکگوشه ولی تو خانواده خودشون گل سر سبده...منم مدتی مثل خودش شدم میرم خونشون میشینم ساکت رو مبل با هیچکی دم نمیگیرم زا اینکه صمیمی بودم ...حالا عروس بده شدم ولی حداقل دلم راحته

ن فقط شماره و تاریخ و مدت تماس هست 

اگ دستور قضایی باشه پیامک هاهم میدن

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

خلاصه کنم پسره به دختره میگه بهانه بده دست شوهرت تا طلاقت بده  اونم شروع میکنه به بدخلقی ویکروز به شوهرم میگه تو خیانت کردی و با زنهای دیگه ای ومن دیدم تو خیابون به یک زنه چشمک زدی  وقهر ودعوا ومیره به داداشش وخانوادش میگه اینو نمیخوام خانواده دختر خیلی خانواده خوبین میان صحبت با همسرم.همسرم این وسط به پیامک زدن یواشکی دختره شک کرده بود خلاصه دختر خانوم کوتاه نمیاد وتقریبا 20 روزی این دعواها طول میکشه تا همسرم میره به داداشش میگه من قسم میخورم اگه کاری کرده بودم سکه هم بدم وجداشیم ولی شما یکاری کن من پرینت خط خودمو میارم پیش وکیل توهم پرینت خط خاوهرتو بیار پرینت پیامک

اگ دستور قضایی باشه پیامک هاهم میدن

اینو نمیدونستم چه جالب اخه چند سال پیش هم از  سیم کارت پدرم پرینت  در اورده بودیم فقط شماره و مدت تماس و تاریخ بود بخاطر تماس های مشکوک بابت دزدی خونمون 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

انصافا بگم نمیخوام یکطرفه قضاوت کنم پیامکهای اون پسره بیشتر التمس کردن بود وحرف بدی نزده بود وخیلی رسمی بود داداش دختره وقتی به خواهرش میگه مقاومت میکنه ومیفهمه خواهرش یک خطایی کرده وتا اینجا اصلا کار به دادگاه کشیده نشده بود فقط پرینتها را گرفته بودم ومیرن پیش وکیل 

وکیل به دخترخانوم وهمسر من صحبت میکنه

بعد به همسرم میگه دخترخانوم محکومه ولی یک چیزی برادارانه بهت میگم کسی که دلش باهات نیست را ول کن

انصافا بگم نمیخوام یکطرفه قضاوت کنم پیامکهای اون پسره بیشتر التمس کردن بود وحرف بدی نزده بود وخیلی ر ...

دلش باهاش نبوده خیلی غلط کرده رفته زنش شده 😐

انگار زندگی مردم بازی و شوخیه 

الان آثارش رو زندگی شمام مونده ...

خدایا  کمک کن😭

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
خلاصه کنم پسره به دختره میگه بهانه بده دست شوهرت تا طلاقت بده  اونم شروع میکنه به بدخلقی ویکروز ...

دختره چقد بچه بوده که تصمیم زود گرفته اونم سر لج بازی و باعث خراب شدن اعتماد یک نفر دیگ شده 

الحمدُلله کما هوَ اهلُهُ

خانواده دخر خیلی آبرودار بودن داداش وپدر دختره شب میان خونه همسرم ومیگه توراخدا آبرو مارا نبرید وهرچی دادین پس میدین وهرچقدر پولم میخواین بهتون میدیم مادر همسر من زه بسیار خوبیه خیلی مومنه میگه نه چیزی نمیخوایم وبعد چندجلسه وعذرخواهی طلاق توافقی گرفته میشه.وتقریبا دختر خانوم بعد چندماه تو یکروز با اون اقا عقد وعروسی میکنه والان یک دختر 5 ساله داره.هیچ رابطه ای هم این وسط شکل نمیکیره چون دختر خانوم  تقریبا از هفته اول شروع به بحث میکنه.من قبل ازدواج چون اون دختر خانوم همسایه خواهرمه باهاش صحبت کردم ومادرش بهم گفت که همسرم خیلی پسر اقا وسربزیریه ودختر خانومم گفت من اشتباه کردم وتاوانشم دادم

دختره چقد بچه بوده که تصمیم زود گرفته اونم سر لج بازی و باعث خراب شدن اعتماد یک نفر دیگ شده 

منم اونموقع 22 سالم بود  بعضی وقتها بهش حق میدم ولی واقعا کارش بد بود روزیم که من صحبت کردم خیلی گریه کرد و گفت سال اول عروسی شوهرم از بالکن خونه موقع ساخت افتاد پایین وکمرش از چندجا شکست گفت همسرت منو نفرین کرد درصورتی که همسرم هیچوقت در موردش چیزی نگفته