2789
عنوان

اسم دختر

135 بازدید | 23 پست

سلام گلا میخوایم اسم بزاریم برای دخترتوراهیم که تورو خدا برام دعا کنید مشکل سوراخ قلبش برطرف شه .

شوهرم خیلی سخت پسنده تا الان فقط از مرسانا هدیه خدا خوشش اومده

اسم پسرم امیر مهدی

شما چندتا اسم زیبا و بامعنی پیشنهاد بدین بهم لطف میکنید .فداتون انشالله ارزوی قلبیتون با حکمت خدا یکی باشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند هفته هستی؟ کدوم سونو گف مشکل نی نی رو؟

۲۶ گلم

از تو انومالی بهم گفتن دریچه قلبش کوچیکه دوبار اکو رفتم گفتن بطن چپ کوچیک و وجود سوراخ🙏🏻😭😭😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد
۲۶ گلم از تو انومالی بهم گفتن دریچه قلبش کوچیکه دوبار اکو رفتم گفتن بطن چپ کوچیک و وجود سوراخ🙏🏻😭 ...

عزیزم توکل کن ب خدا ...

امیدهمه ما فقط خداست

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

مه یاس به نیت خانم فاطمه زهرا میذارن. من عاشقشم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

ثمین و سدنا هم قشنگه ثمسن سعنس گرانبها. سدنا سعنی سجده کننده به کعبه

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀