2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فقط یکی شو خوندم نوشته بود وقتی شوهرم باهام درد دل میکنه و بغلم میگیره خنده ام میگیره ولی من ...

جلا زن سادی بود من اگ جاس بودم الان همسایه ها جمع شده بودن واس شوهرم مصنوعی بخرن😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
نه بابا 🤦‍♀️من خو‌میدونم الان همه تفصیرای اون بچه میفته کردن من و برای بار ششم تعلیق میشم🤦‍♀️😂

من هرموقع اومدم تعلیق بشم تایپکه تعطیل شد نشد ی حرفی بزنم بترکم😂😂

🕯🐨🌱♻️
من هرموقع اومدم تعلیق بشم تایپکه تعطیل شد نشد ی حرفی بزنم بترکم😂😂

به جای همتون منو تعلیق کردن 😂😂😂✋🏻

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
)فقط اونجاش که زنگ زدن به اورژانس اومده اما هیچی در خصوص واقعه نگفته بودن خب چراااااااا گفته بود او ...

خوب کردن نگفتن خطر معاینه داره اون ساعت😱😂نمیتونم دقیق بگم خودت بفهم😱😂😂😂

)فقط اونجاش که زنگ زدن به اورژانس اومده اما هیچی در خصوص واقعه نگفته بودن خب چراااااااا گفته بود او ...

خو فقط میخواسته ببینه از کار افتاده یا هنوز امیدی هست

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
آخه اولش باید به اورژانس توضیح بدی بعد بیاد میگفت اورژانس اومد رومون نشد بگیم چی شده حاله اون زمان ...

خب همون طوری که تاپیک زده نوشته

اونجا برا اورژانسیه مینوشته😂😂😂😂

خب نشون نداده که وگر نه واسه تشخیص اون چقدر میخندیدیم

واای معاینش میکردن چی میشد😂😂😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
خب همون طوری که تاپیک زده نوشته اونجا برا اورژانسیه مینوشته😂😂😂😂

بچه هام میگفتن چطور روت شد تایپیک بزنی اما روت نشد به اورژانس بگی

فک کن طرف موقع رفتن چه حسی داشته