2777
2789
نی نی یار قفل کرده متفرق شین

نه بابا 🤦‍♀️من خو‌میدونم الان همه تفصیرای اون بچه میفته کردن من و برای بار ششم تعلیق میشم🤦‍♀️😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هركي بود شادمون كرد نصف شبي

والا چهارتا تاپیک اینجوری بخونیم روحمون شاد میشه

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
من عکس میخوام سه ساعت منتظر بودم😭😭

الهی بگردم، 

یه دامن آبی آسمانی بود با کش سه سانتی

من کل ماجرا رو بیخیال شدم، فقط موندم زن داداشش چجوری اون دامن رو میپوشیده

والا چهارتا تاپیک اینجوری بخونیم روحمون شاد میشه

یکم همکاری میکردن میرفت پربازدید دل چند نفر شاد میشد 

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙
الهی بگردم،  یه دامن آبی آسمانی بود با کش سه سانتی من کل ماجرا رو بیخیال شدم، فقط موندم زن دا ...

😂😂😂فک کنم وقتی اسی شون رفتن خونه خودشون زن داداشه یه راست دامنو میندازه تو سطل زباله

الهی بگردم،  یه دامن آبی آسمانی بود با کش سه سانتی من کل ماجرا رو بیخیال شدم، فقط موندم زن دا ...

من تعجب کردم چطور انقدر راحت عکس شوهرشو گذاشت اون وسط🙄🙄🙄 کلا راحتند تو همه موارد

[QUOTE=153607642]نه بابا 🤦‍♀️من خو‌میدونم الان همه تفصیرای اون بچه میفته کردن من و برای بار ششم تعلیق میشم🤦‍♀️😂[/QUOT

بار ششم دیه وصل شدنی در کار نی همو گوشه فقط نگا کن ببین کی کیو ختنه میکنه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من عکس میخوام سه ساعت منتظر بودم😭😭

یه آقا با هیبت نیما شاهرخ شاهی با یه خالکوبی رو دستش 

خیلی ظریف کس دامن آبی آسم‌ونیو گرفته بود واقعااااااا عکس برگ ریزونی بود 😂😂😂😂