2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 92 پست
ممنون عزیزم دستتون درد نکنه خدا خیرت بده همین الان دعوا کردیم با گریه دارم تایپ میکنم ممنون عریزم

عزیزم خواهش میکنم

انشالا ک آرامش برگرده به خونت.

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید مگه باید حتما قبل ازدواج برای قبل عقد بریم برگه سلامت بگیزیم؟؟

یا دلبخواهیه    خب شاید یکی روش نباشه چه بی معنی   دختری که به خودش مطمئن باشه    قطعا شب عروسی خونی هم نبینه  میتونه  فقط جهت رفع سوال ذهنی بره   برای معاینه همین وگرنه ادمی کع بخاد برای ای مسئله   آبرو و شرافت یکی رو ببره زیر سوال میخام صدسیاه نباشه

اینکه واقعا افتضاحه باورم نمیشه هنوز این رسمها وجود داشته باشه. یعنی پشت در منتظر می مونه؟

بله متاسفانه...من متنفرم از این رسم ...ولی خوب هنوز تو خیلی از شهرستان ها هست ...مخصوصا غریبه ازدواج کنی یه طائفه وراج مث اقوام ما داشته باشی 😩😩😩😩😩😩

ببخشید مگه باید حتما قبل ازدواج برای قبل عقد بریم برگه سلامت بگیزیم؟؟ یا دلبخواهیه    خب ...

دقیقا ولی بعضیها هستن هنوز که برگه می خوان سر همین قضیه من داشت ازدواجم به هم می خورد خانواده شوهرم گفتن باید بری ما هم ناراحت شدیم می خواستیم به هم بزنیم که شوهرم فهمید اجازه نداد گفت اصلا من دوست ندارم بری به کسی هم ربطی نداره 

بعله دیگه وقتی بعضیا ت سایت میگن برید ب نفع خودتونه زوربهتون داره...واسه همین چیزاس ک میگن برید

اینکه ادم برای اطلاع از اناتومی بدن خودش بره فرق داره تا مثل دختر ببخشید دوزاری پاشه بره گواهی بگیره!

دقیقا ولی بعضیها هستن هنوز که برگه می خوان سر همین قضیه من داشت ازدواجم به هم می خورد خانواده شوهرم ...

ایول به شوهرت      وای من دارم از ازدواح منصرف میشم هااا   اخه  کی روش میشه بره دکتر  من میرم امپول بزنم   از خجالت ذوب میشم  تحمل این یکی دیگه خیلی سخته😂😂😪😪

وای فقط زخم دستش😂😂😂

فقط من هلاک توجیه دکترم بودم میگفت اگه دختر خانم بفهمن ارتجاعی هستن ‌.تو دوران عقد همه کار میکنن ...گفتم بنده خدا من سکته ام زد ..لااقل اگه میدونستم یه بتادین چیزی با خودم میبردم داخل اتاق 😩🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ایول به شوهرت      وای من دارم از ازدواح منصرف میشم هااا   اخه  کی روش میشه ...

عزیزم روت باز میشه...من چقدر  طول کشید تا اجاره دادم دکتر بیاد برا معاینه ...ولی خوب با برگه سلامت موافقم ..بنظرم دختر بره بهتره 

اینکه واقعا افتضاحه باورم نمیشه هنوز این رسمها وجود داشته باشه. یعنی پشت در منتظر می مونه؟

اره عزیزم. تو نی نی سایت یه رسم ها  یی هست که پشت کوهها و غار های افغانستان فقط پیدا میشه  

اینکه ادم برای اطلاع از اناتومی بدن خودش بره فرق داره تا مثل دختر ببخشید دوزاری پاشه بره گواهی بگیره ...

من به شخصه اینو توهین میبینم       خب بزارن    همون شب عروسی اگه خون چیزی ندیدن    بعد برای رفع سوال خودشون برن معاینه     وگرنه اینکه قبل عقد برن گواهی بیارن خیلی زشته و توهین

اره عزیزم. تو نی نی سایت یه رسم ها  یی هست که پشت کوهها و غار های افغانستان فقط پیدا میشه   ...

عزیزم بهتر به رسم ها هم احترام بذاریم ...درسته من خودم متنفرم از این رسم رسوم ها ولی دلیل بر توهین هم نمیشه