2777
2789
عنوان

صورت شوهرمو چنگ زدم...جاش مونده😞

2543 بازدید | 82 پست

دوهفته پیش با شوهرم دعوام شد.نشست روم و شروع کرد به کتک زدن .دستش رو صورتم بود نمی دیدم. منم برای دفاع چنگ زدم.الان سه تا چنگ رو صورتش مونده .با اینکه متخصص پماد ترمیم کننده هیدرودرم داده ولی هنوز جاش هست.یه هفته دیگه قراره بریم شهرستان پیش خانواده ها...ابروم میره.همش صورتش و میبینم استرس و عذاب وجدان میگیرم.چیکار کنممممم؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخش خندم گرفته😂😂🤣🤣یواشتر چنگ بزن😂😅😅

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

عقب بندازین رفتنو تا خوب شه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

زده خورده  اشکال نداره 

زدی ضربتی ضربتی نوش کن😁😁

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز