2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار کاربران😂(خواستگاری+نامزدی+عروسی و...)

| مشاهده متن کامل بحث + 39311 بازدید | 355 پست
رفتم تشیع جنازه دوست قدیمیم همینجوری که ایستاده فاتحه میخوندم تو حال خودم بودم بعد از خوندن سوره توح ...

😂😂😂جر خوردم 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

یبار برام خاستگار اومده بود حالا کلیم مهمون داشتیم منم دختر خجالتی بودم اومدم چاییو بدم ب برادر داماد ریختم روی پای داماد بدبخت دو متر پرید

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم میگه یبار عموش داشته نماز میخونه این دوست منم شیطون بوده پاشو دراز میکنه جلو عموش عموشم میگه الله اکبر پاتو بردار بسم الله الرحمن الرحیم و ادامه نمازشو میخونه

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

یبار داشتم جلو به مزاحم تلفنی خاهرم فحش میدادم پشت گوشی تو اتاق بودم که میکفتم ال میکنم بل میکنم میدم فلانت کنن اومدم بیرون دیدم همه دارن😐اینجوری نگامیکنن یهومامانم گفت خوب شد پسر نشدی از کحا میدادی بکننش🤦‍♀️

از خجالت برگشتم اتاق بماند که بچه پرو بودم😁

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
منم یکی میگم  کلاس آرایشگری میرفتم  یه رو تو راه برگشت پسره از جلوم رد شد گفت بخورمت&nbs ...

وای خداااا😬😁😁😁😁😁😁

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️

@دلوینت  

بیا بخون     

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

@دلوینت  

منتظرتم گلم درخواست بده   به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم    به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو  گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا    

عالی ،بود ،عالی،،خیلی خندیدم تورو بازم بزارین،،،شوهرموپسرم خوابن نتوتستم بلندبلند بخندم  تموم وجودم درد گرفته😅😅😅😘😘😘😘😘😘😘

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
رفتم تشیع جنازه دوست قدیمیم همینجوری که ایستاده فاتحه میخوندم تو حال خودم بودم بعد از خوندن سوره توح ...

لعنتی پوککککککییییییدم 😂😂😂😂😂😂😂

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی