2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین عکس بزارم نظر بدید

145 بازدید | 23 پست

امروز یه جوک خودم گذاشتم استوری جاریم دید ب خودش گرفت رفته به شوهرم پیام داده ک زنت چه استوری بود ک گذاشته منظورش ب من بده یا به خواهرت?????

شوهر منم قاطی ک چرا این استوری رو گذاشتی منم بلاکش کردم تازه اینم بگم کاری باهاش ندارم و ازدی ماه ندیدمش تا الان،حتی اس اشتباهی واسم فرستاده بود ک اره قراره از هم جدابشن حتما جدا میشن بشین و ببین (یعنی من و همسرم)منم ب شوهرم گفتم گفت بخاطر بچش کشش نده و ب شوهرش نگو منم حرفی نزدم حتی نگفتم ب شوهرش ک یه مدت دوست پسر داشته اما ب خودش گفته بودم کاری ب کارم نداشته باشه،شوهرم گفت بهش پیام بده بگو منظوری نداشتی و ببخشید گفتم عمرا هروقت اون گفت گوه خوردم که اس اشتباهی فرستادم و...من میگم ببخشید گفت اون مغروره نمیگه گفتم من از اون مغرور تر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچوخ عذرخاهی نکن

#سعی کنیم مفیدباشیم .( تجربهمشاورهخانوادگی روانی بالینی دارم) #به نظرمن مظلوم ترین زن دنیا زنیه که یه روز انقدر قوی بود ک غرورشو هیچ کس نمیتونست بشکنه ..تااینکه یک روز یه نفر پیدا میشه و تمام غرورشو به بادمیده دیگه ارخودش میگذره و تمام عمرشو صرف بچه ش میکنه..#به نظر شما چی این دنیا واقعا عدالتی داره؟...!

خوب جوابشو دادی خوب کردی

ببین معذرت خواهی نکنیا😒

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم     
خوب جوابشو دادی خوب کردی ببین معذرت خواهی نکنیا😒

گیر داد عذر خواهی کنم گفتم بمیرم نمیکنم همینکه نگفتم دوست پسر داشته یا پیام اشتباهی داده خانومی کردم 

عکس ارسال نشد این جوک بود اسم بچتون رو میزارید سمیه?? مگه قارچه 😅😅

کاش یه fun😂#  

می نوشتی سو تفاهم نشه

ولی معذرت خواهی نکن جاریت به چپت بگیر دختره پررو خاله زنک

اگه تو خارج بدنیا میومدم گوجه سبز میشدم   یا حداقل  با خاصیت بودم   خواهر ا جونگکوک هستم    چجوری بقیه روتون کراش میزنن؟  من با هرکی دوست میشم میگه قبلا ازت بدم میومد  اگه می دونستم کاربری قبلیم قراره بترکه باهاش تا می تونستم تاپیک میزدم