2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه بابا دوسال دهنتو سرویس میکنن تازه اگه مرزای که درگیری با اشرار داره نیوفتی و زنده بمونی. در کل مر ...

مثلا این دوسالو میخواین چیکار کنین که میگین عمرتون تاف میشه؟؟؟؟؟؟

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

نه بابا دوسال دهنتو سرویس میکنن تازه اگه مرزای که درگیری با اشرار داره نیوفتی و زنده بمونی. در کل مر ...

همسر من بعد از عقدمون رفت سربازی اتفاقا تو قسمت مرزی هم افتاده بود،نگران نباشید تا چشم به هم بزنید تموم میشه میره،انشالله هرچه صلاحه براتون پیش بیاد

دوستان درسته که با نامه روان پزشک معافیت میدن ولی اون نامه تو کار گرفتن براتون مشکل درست میکنه 

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

دوقطبی بودن

بگی افسردگی شدید راحت تره از دوقطبی. بیماری دوقطبی گاهی اوقات بهشون شک وصل میکنن. یکی از دوستام شبا بیدار میموند حدود یک سال این کارش بود کم می‌خوابید تا مریض شد و معاف شد😂

مثلا این دوسالو میخواین چیکار کنین که میگین عمرتون تاف میشه؟؟؟؟؟؟

والا تو دوسال تو حرفه من خیلی کارا میشه کرد. من یک سال سابقه بیمه حسابرسی دارم دو سال دیگ هم جمع کنم میتونم آزمون گرید، حسابدار رسمی و غیره شرکت کنم.شانس من فقط دخترا دارن پیشنهاد میدن. البته بهتون حق میدم تاحالا درمورد سربازی فکر نکردین نمیدونین چجوریه 

والا تو دوسال تو حرفه من خیلی کارا میشه کرد. من یک سال سابقه بیمه حسابرسی دارم دو سال دیگ هم جمع کنم ...

فککردم شماهم مث داداش من از خوردن پیاز  میترسین پوزش می طلبم 

اگه بودجه دارین بخرین اگرم نه حالا حالا ها بیخیال سربازی شین 

یا همون روش دوستتون رو در پیش بگیرید 

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

۹۰

آهاااا بدشانس بوده شوهرتون. البته اگه مرزبانی بیوفتی متاهل هم ک باشی مرزی قطعا. البته من اگ مرز بیوفتم ترجیح میدم یه بلایی سر خودم بیارم معاف شم تا اینکه برم خدمت