2777
2789
عنوان

کمک موش!!

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 45 پست
خيليم بده لعنتى بايد راهشو پيدا كنى از كجا اومده نميخوام بترسمونت ولى موشا ميان و ميرن يه راهى سورا ...

بله عزیزم پیدا کردیم از بیرون میاد داخل ولی سوراخ نداره زیر درب حال هم گرفتیم ولی نمیدونم چه طور میاد که ما نمیبینیم!

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای میل خود کامران شدم🌷
تله همون كار چسب رو ميكنه  موشه از روش رد نشده وگرنه محاله به چسب گير نكنه  اينقدر چس ...

بله درست میگید مارک چشبش مهمه اخه ما گرفتیم اصلا اینطور نبود شما مارکی نمیشناسید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله عزیزم پیدا کردیم از بیرون میاد داخل ولی سوراخ نداره زیر درب حال هم گرفتیم ولی نمیدونم چه طور میا ...

يعنى از در آپارتمان مياد ؟ يا خونه حياط داره؟

نه من منظورم اين بود كه داخل كابينت زير سينك 

اون جايى كه فلكه اصلى آب گرم و سرد ساختمون هست اونحاها معمولا بها سوراخى چيزى ميكنن لعنتيا اگر خونه آپارتمان هست اگر خياط داره كه ديگه همه جا امكانش هست

يعنى از در آپارتمان مياد ؟ يا خونه حياط داره؟ نه من منظورم اين بود كه داخل كابينت زير سينك  ا ...

متاسفانه حیاط داریم معلوم نیست از کجا میاد الان کاربلد شده بلده از کجا بیاد لعنتی.

تله گیر نمیاد عزیزم کل شهر رو گشتیم. خیلی عجیبه که تله نیست!

دیجی کالا داره😜😊

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
گذاشتیم کارساز نبوده متاسفانه

چسب کتابی بگیر ..شبا موقع خواب  دم در اتاق بزار  زود موش میگیره .چون موش شبا هی از این اتاق به اون‌اتاق میره زود تو چسب گیر میکنه همیشه اینکارو میکنیم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
واقعا؟شب این کار رو کردین؟ یا روز؟

فرق نداره ‌. ازین چسبا ک مثل کتابن باز میکنی روشم گردو بسوزون بعد بزار جایی ک فکر میکنی موش رد میشه . مامانم با این روش از انباری ۷ تا موش گرف😂

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

ببین میخ ای چسب بزاری تله بزاری دستکش دستت باشه چون بوی ادم متوجه میشه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
چسب کتابی بگیر ..شبا موقع خواب  دم در اتاق بزار  زود موش میگیره .چون موش شبا هی از این اتا ...

مهربان.

مارکی که استفاده میکنید چیه؟

جسارتا از کجا گرفتید؟