2777
2789
عنوان

کودک یکساله

410 بازدید | 43 پست

واقع دارم دق میکنم

پسرم یکسالشه و مدام داره شیر میخوره غذاهای دیگه در حد چن قاشق 

روانی شدم

این شکلش کن اون شکلش کن اینو بپز اونو بپز که نمیخوره فقط بازی میکنه و نهایت دو سه قاشق کوچیک میخوره 

من نمیدونم چجوری وزن میگیره(وزنش خوبه و دائم بهم اویزون و شیر میخوره ، شیر که چه عرض کنم انقدر عصبی میشم که سم خاص)

چه خاکی تو سرم بریزم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم درگیرم.شربت کیدی کر بده خوبه.منم جندوقته شروع کردم خوب بوده.اگه دادیش اهن ومولتی دیگه نده

برای چیه؟ اشتها اور؟؟

تا میره خونه مادرشوهرم شیرینی چیزی باشه رو هوا میزنه

عزیزم من چی بگم بچم دوسالشه شیر میخوره  غذا  ی ذرررررره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

برای چیه؟ اشتها اور؟؟ تا میره خونه مادرشوهرم شیرینی چیزی باشه رو هوا میزنه

اشتها وزن گیری رشد مو وقد.منم دخترم تو جمع که باشه همه چی روهم روهم میخوره انگار از قحطی اومده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
خیلی اعصابم بخاطر این موضوع خراب خب نخوره چجوری رشد جسمی و عقلی میکنه 

پسر منکه وزنشم کمه. کلا خوراک نداره اما سعی میکنم همون یزره ام ک میخوره مقوی باشه. هوششم عالیه.1سال و 11ماهشه. ولی لاااغر

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!

دیگه تو این سن طبیعیه میلش به شیرمیکشه نمیتونی زوری بهش غذابدی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
پسر منم ۱۵ ماهشه غذا فقط چند قاشق اونم بزور بهش میدم اصلا لب نمیزنه فقط شیر میخاد

یعنی طبیعی ؟؟

همش میگم نکنه من سهل انگار باید چیزی درس کنم بلد نیستم یا نکردم

البته سعی کردم آب گوشت تو لیوان میریزم میدم بهش میخوره یکم اون روزا خیالم راحت اما مدام آویزونم شبا از بس شیر میخوره بیدار میشم میبینم سی نه هام رو به هواس نپوشوندمش 

عزیزم من چی بگم بچم دوسالشه شیر میخوره  غذا  ی ذرررررره

ای وای ،، چقدر سخت

بچه جاریم انقد خوب میخوره مادرشوهرم میگفت   از چهار ماهگی بهش املت هم‌میداده، دوسالگی هم از شیر گرفتش