اینم هست من الان میگم چرا زودتر عمل نکردم به همه چی میارزه هم دردش هم سوزشش
نمره چشمتون ثابت بود؟
اخه واسه من هی میره بالا
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته دردش می ارزه به حذف عینک من اون یک روز رو مسکن خوردم خوابیدم
من لنز طبی میزاشتم عادت کرده بودم به لنز...بدیش اینه ک دیگ نمیتونم به اون راحتی لنزو تحمل کنم..خوبیشم اینه خوابم میاد مستقیم میرم تو رخت خواب دغدغه گذاشتن و دراوردن لنز ندارم😁
من موقعی ک میرفتم برای ازمایشو کارای قبل عمل(کلینیک نور رفتم بهترین و تخصصی ترین چشم پزشکی ایران)همهههه عمل کرده ها با عینک دودی ۲نفر زیر بغلشونو گرفته بودن..دور از جون همه عین کورا😂😅تو دلم میگفتم خدای چ مکافاتیه من حوصله این داستانارو ندارم...بعد عمل خیلی اوکی بودم از اتاق ک اومدم بیرون پدر مادرم تعجب کردن...یه خرده میسوخت همون اول و تیر میکشید ولی قابل تحمل بود کم کم بیشتر شد دردش نور لوسترو لامپم نمیتونستم تحمل کنم تار بود دیدم ابریزش چشم...نه میتونستم باز نگه دارم از درد نه میتونستم ببندم(میبستم انگار یه سوزن میرف تو چشمم(من یادمه روز دوم از درد گریه میکردم😥
من لنز طبی میزاشتم عادت کرده بودم به لنز...بدیش اینه ک دیگ نمیتونم به اون راحتی لنزو تحمل کنم..خوبی ...
من چون چشمام آستیگمات بود اون زمان ( الان رو نمی دونم ) لنز نرم آستیگمات رو برطرف نمی کرد .... یعنی وقتی لنز نرم میذاشتم باز هم مشکل داشتم . چند بار گم شد و...
لنز هارد هم گذاشتم همون روز اول درآوردنی افتاد کف آشپزخونه با دمپایی رفتم روش شکست