2777
2789
عنوان

اونایی ک مطبخ(اشپز خانه مخفی) دارند بیان؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5068 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان اخه اشپزخونه ما اوپن هست اتفاقا فکر خوبی هست  براکسی که بچه داره

خیلی شیک میشه دختر داییم داره هم آشپزخانه اش همیشه تمیزه

🤰 سلامتی همه نی نی های تو شکم مامانا  

منم تازه کابینت سفارش دادم به مامانم که گفتم 

گفت  واسه تنبلیت بهانه نیار اشپزی تو یه جای کوچولو کی میخوای از اشپزخونت و بهترین کابینتت لذت ببری  فکر کردم دیدم بیراه نمیگه یه حیاط خلوت دارم اونجا رو قراره بزارم سرخ کردنی 

من یه سال ازدواج کردم فعلا خونه مادرشوهرمم . داریم کم کم خونه میسازیم پس فرقی نداره یه مطبخ هم بزارم ...

آره این فرایند خونه دار شدن خیلی استرس داره امیدوارم واسه شما زود حل شه. ما هم منتظریم مستاجر بره بریم تو خونمون. تازه  فقط ۲ ماهه عقد کردیم اما خسته شدم جهاز تو خونه مامانم اینا ولو مونده سوسک و مارمولک داره میاد.

آره این فرایند خونه دار شدن خیلی استرس داره امیدوارم واسه شما زود حل شه. ما هم منتظریم مستاجر بره بر ...

هی جای من بودی چیکار میکردی فقط میتونم بگم آدم باید خودش یه خونه داشت باشه کوچیک یا بزرگ فرقی نداره❤

هی جای من بودی چیکار میکردی فقط میتونم بگم آدم باید خودش یه خونه داشت باشه کوچیک یا بزرگ فرقی نداره❤

کنار مادشوهر خیلی سخته منم مادرشوهرم اینا بنایی دارن پادرشوهرم الان خونه مادرشه یجوری نگام میکنه یعنی اگه خونتون تموم شده بود رفته بودین من پایین زندگی میکردم بالا رو با دل صبر میسازم شرایطمون خیلی سخته تو این گرونی

اره ولی همش احترام نگه میدارم تا ابرومند برم بخدا  با یه بچه ۶ ماهه ۶ صبح با صدای پیکور بیدار ...

انشالله ک به زودی خونه دار شی گلم

کنار مادشوهر خیلی سخته منم مادرشوهرم اینا بنایی دارن پادرشوهرم الان خونه مادرشه یجوری نگام میکنه یعن ...

اره واقعا خیلی سختع همه چیز گرونه😥