2777
2789
عنوان

مهریه الان با این قیمت سکه چقدر باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 47 پست
مگن قراره همون لحطه بدن که چک و چونه میزنید؟؟انگار رفتن خرید کنن

نمیدونم متاهیلید یا مجرد. اما هر کی کلاس گذاشت و اصلا چونه نزد طرف مقابلش پررو شد. هر چی سکوت بشه به ضرر دختره.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما گول دوست پسرتو نخور مگه همین الان میخای بگیری ازش که میگه باید داشته باشم؟

بگو این مورد مربوط به پدرمه و من اجازه دخالت ندارم

متاسفانه با قانونای الان هر چی مهریه بیشتر بهتر 

اگر خیلی اصرار کرد پدرتون بگن شروط ضمن عقد و ۲۰۰ سکه 

۳۰ سکه واقعا تحقیر امیزه

نمیدونم متاهیلید یا مجرد. اما هر کی کلاس گذاشت و اصلا چونه نزد طرف مقابلش پررو شد. هر چی سکوت بشه به ...

من متاهلم ولی منطورم ابنه مگه همپن لخظه میدن که انقدر چونه بزنید 

چه ۱۰۰ تا چه هزارتا واسه وقت طلاقه که ایسالاه پیش نیاد 

ولی همونم موقع طلاق نمیدن 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
چرا بیچاره ؟؟کسی که رفته خیانت کرده 10 ساله داره خیانت میکنه باید بیشتر از این سرش بیاد 

چراش رو نمیدونم ولی الان که فهمیدم خیانت میکنه خیلی بد شد کاش بیشتر میگفتن واسش ۹۰۰ تا اینا😂😂

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
بیخیال بابا توله هاشو دنبال خودش راه بندازه پسر و کور بشه آقا اونوقت بره راحت عشق و حال... حق طلاق ه ...

سند ملک یه جوریه که بعدا میتونه گولش بزنه که بفروشیم بزرگتر بخریم اونو بزنم به نامت وقتی فروخت نزنه به اسمش

چراش رو نمیدونم ولی الان که فهمیدم خیانت میکنه خیلی بد شد کاش بیشتر میگفتن واسش ۹۰۰ تا اینا😂😂

همون 700 تا بسشه داریم خونشو و ماشینش رو هم ازش میگیریم بیچاره رنگ به رخسار نداره

من متاهلم ولی منطورم ابنه مگه همپن لخظه میدن که انقدر چونه بزنید  چه ۱۰۰ تا چه هزارتا واسه وقت ...

فقط واسه طلاق نیست 

دور از جون اگر فوت کرد بچه هاش یا پدر مادرش دست خالی میندازنش بیرون ولی اگر مهرش زیاد باشه اول از اموال مهریه زن رو برمیدارن بعد تقسیمش میکنن

اگر مهریه زیاد باشه اقلا زن با پولش میتونه یه خونه برا خودش بخره

سکه گرون شده ولی همه چیز باهاش گردن شده و الا با ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون نمیسه کاری کرد

دوستت تو مهریه نمی‌خواد با تورم بره جلو

من ب جای بابات بودم‌میگفت پس بیا این ۲۰ تومن و بگیر برو بهترین جهیزیه رو‌برا خودت بخر حالا ک تورم رو‌شوهرت تاثیر نذاشته

الهی العفو
من متاهلم ولی منطورم ابنه مگه همپن لخظه میدن که انقدر چونه بزنید  چه ۱۰۰ تا چه هزارتا واسه وقت ...

یا در نظر بگیر اگر شوهر ورشکست شد میان همه اموالشو میدن به بدهکارا 

اگر زن مهریه داشته باشه اول اونو میدن .اگر مهریه زیاد باشه زن میتونه یه سرپناه برا خودش و بچه هاش جور کنه وگرنه اواره میشه