2777
2789

هورمون مردانم بالانیست ولی افزایش موی زائد وریزش شدیدمو دارم قرص اسپرونولاکتون وسیپرو ترون کامپاند دکتر داده استفاده میکنم یه ماهه ولی ریزشم قطع نشده بنظرتون دیگه استفاده نکنم یاچندماه دیگه جواب میده کسی هست خوب شده باشه ودوباره موهاش درآمده باشه  لطفا بگین چیکار کردین کار من شده صب تاصب گریه دعاتون میکنم 😔😔😔😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

‍سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش بعد قسمت ریزش مو هورمونی... منم دکتر برای تنبلی تخمدان این ...

پس چرا به من ندادن منم ریزش دارم و تنبلی تخمدان هم دارم 

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!

وقتی هورمونیه 

باید دارو بخوری و موقع مصرف لیزر کنی وگرنه ب محظ قط کردن دارو دوباره رشد موهای زائد شروع میشه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
‍سوگند_مو# تو اینستا بزن برو داخل پیجش بعد قسمت ریزش مو هورمونی... منم دکتر برای تنبلی تخمدان این ...

الان خوب شدی موهای جدید درآمده؟ چندماه استفاده کردی تاریزشت قطع شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز