2777
2789
عنوان

افزایش حقوق پرستاران ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 122 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چنده ؟  دیروز یه خانوم معلمی تو تاپیکی میگفت حقوقش با سه سال سابقه کارمتاسفانه!!! ۵۹۰ ...

ای بابا معلماعم که همش ناراضین بخاطر حقوق. خوب۶ تومن میگیری دیگه بسه 

این کاربری برای ۳نفره
اتفاقا 5900 برای کسی ک 4 ماه تابستون سر کار نمیره پنجشنبه و جمعه هم سر کار نمیره 15 روزم برای عید ت ...

اره بابا معلما فک میکنن خیلی کار شاقی انجام میدن دائم ناراضین و مینالن از حقوق

این کاربری برای ۳نفره
خداییش کار پرستارا سخته واقعا. من قبول دارم. 

گفتن نداره ها من برا دینی ک به این مردم و مملکت دارم ،دارم با این شرایط کار میکنم، نیرو ها بیشترشون رفتن جای ۵ نفر دارم کار میکنم

نمیدونم چرا بعضیها از اینکه حقوقشونو بگن اینقدر طفره میرن تا چند سال پیش همه فامیل ب من میگفتن حقوق ما کارمندا نهایت 1800!!!!!!!!!!

الان ب خاله م ک معلمه میگم خاله بگو حقوقت چنده میخوام آموزش پرورش شرکت کنم استیکر قلب فرستاده برام

انگار میخوام چشش بزنم یا برم پولاشو بدزدم

یا دلیل المتحیرین   
همین آدم انقد ناراضی بود، فکم افتاده بود! 

یه سری توقع دارن پول حروم بهشون بدن... تازه تو این کرونا هم ک یه عالمه تعطیلی داشتن... الان چند روز پیش هم هر معلمی خونه نداشت براشون خونه ثبت نام کردن.. 

درکل کسی ک معلمه چیزی ک من دیدم یه لیسانس تربیت معلم دارن ک اون زمانی ک معلم شدن واقعا قبول شدن کار آنچنانی و شاخی نبوده... ماشاءالله نصف این عده هم ک انگار بی سوادن همش ناله و نفرین پشت سرشونه... ولی یه معلم هایی هم هستن آدم بعد چند سال هروقت یادشون میوفته میگه خدا خیرش بده.. این آدم هرچقدرم حقوقش کم باشه همین خدا خیرش بده به زندگیش برکت میده... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
ای بابا معلماعم که همش ناراضین بخاطر حقوق. خوب۶ تومن میگیری دیگه بسه 

زیادم هست 

ما که فقط دو تا معلم داشتیم که واقعا درس میدادن 

بقیه هیچی

افتادگی آموز گر طالب فیضی ، هرگز نخورد آب زمینی که بلند است .
یه سری توقع دارن پول حروم بهشون بدن... تازه تو این کرونا هم ک یه عالمه تعطیلی داشتن... الان چند روز ...

ببین وقتی اسم معلم میاد کهیر میزنم والا زیادشونم هست همش تعطیلی حالا نکه خیلی اخلاق خوب دارن و خوب درس میدن همیشه دو قورت و نیمشون باقیه 

2790
2778
2791
2779
2792