2777
2789
عنوان

کیا عزیزشون در اثر سرطان یا خطای پزشکی از دست دادن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5581 بازدید | 56 پست
چقدر امید و ارزو داشتیم با مامانم همش به باد  رفت

خدا رحمتشون کنه عزیزم مادر منم دارو اشتباهی دادن فوت کرد خواهرم شنیده بود که پرستاره اون همکارشا دعوا میکرده چرا اینا زدی پچ پچ میکردن ولی نشد ثابت کنیم ب رحمت خدا رفت

منم..چقدر دوست داشت بچمو ببینه،من بیشترازاینکه واسه خودم ناراحت باشم واسه خودش ناراحتم که خیلی آرزو ...

منم ۴۹سال...همش میگفت دوس دارم لااقل یکی از نوه هامو ببینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتشون کنه عزیزم مادر منم دارو اشتباهی دادن فوت کرد خواهرم شنیده بود که پرستاره اون همکارشا دعو ...

ما جسد فرستادیم پزشکی قانونی ...فعلا جوابش نیومده

یک سال پیش پدرم بدون هیچ گونه بیماری ناگهانی حالش بد شد و اورژانس خبر کردیم...اورژانس اومد و گفت چیز ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم تا زمانی که با سهمیه ی عده آدم کم سواد رشته های بالای دانشگاه را میگیرن وآدمای بااستعداد رشته های پایین گیرشون میاد همینه

من خواهرم  بخاطر سرطان از دست دادم 

دکتر دیر متوجه سرطان شد 

عمر ست خداست، دکترا وسیله هستن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم ۴۹سال...همش میگفت دوس دارم لااقل یکی از نوه هامو ببینم

مادر من سختی زیاد کشید،ولی مطمئنم الان جاشون خوبه الان راحتن،خوشحالی ما اونا رو خوشحال می کنه،زمان همه چی حل می کنه کاملآدرکت می کنم،فقط سعی کن تنهانمونی دورتوشلوغ کن

هی منو یاد خاطره های بدی انداخت تاپیک.. نازنین جونمون رو با هزار بدبختی و خفت براش سی میلیون پول جور کردیم تومور سرشو عمل کنه.. بردنش اتاق عمل سالم درآوردن..دکتر گفت فقط یه چشمش بینایی رو از دست داده ‌‌‌.. کلا از عمل راضی بود...‌ بردنش آی سی یو...‌ سرخوش بودیم... دو ساعت بعد زنگ زدن بیاین تموم کرد.... ای خدا به کی بگم... دسته گل بود پرپر شد... از در به دری ها نگم براتون... هنوزم معلوم نیست چه بلائی سرش آوردن... اعضای بدنشو اهدا کردیم... 

خدا رحمتشون کنه عزیزم تا زمانی که با سهمیه ی عده آدم کم سواد رشته های بالای دانشگاه را میگیرن وآدمای ...

ممنون عزیزم...خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
منظورت روز شنبه است؟ مادرت چند سالش بوذ؟ روحش شاد

اره گلم 4صبح روزتاسوعاکاش منم باهاش خاک میکردن😅😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من امضام.

دکتر گف غلط کردم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده