2821
2789
حتما چش بند میزاشتن😂

😂😂😂

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه تیرگی واژن خیلی طبیعیه جزئی از طبیعت پوسته  واصلا هیچ نازیبایی هم نداره.این تصور خود شخص وم ...

اره من با این ک گفتی ادم باید اعتماد ب نفس داشته باشه موافقم،

اون مورد دلیل این بود ک چرا واس ما مهم نیس اونا چجوری باشن..

درکل زن نباید ب طرفش نگاه کنه باید در هر صورت زیباییشو حفظ کنه..اگه ب خودش نرسه متاسفانه کسای دیگه ای هستن ک اینکارارو انجام بدن

خب تیرگیش بخاطر رنگ پوسته اگه خودتون سبزه باشین تیره اس فک نمیکنم کاریش بشه کرد البته اگه دکتر برید ...

ن سفیدم خودم نمیدونم چرا دقیقا همونجایی ک باید ،سفید نیس😐😂💔

منم مشکل تیرگی واژن داشتم کلا اعتماد به نفسم رو از دست داده بودم با روش های جوانسازی و روش سازی واژن خانم دکتر پریسا پیروزان تونستم این مشکلم رو حل کنم و الان از نتیجه خیلی راضیم... دکتر پیروزان رو به همه خانم هایی که این مشکل رو دارند توصیه میکنم.

سلام

من خیلی اذیت میشدو خیلی هزینه هم کردم

کرم هایذبیرون که خیلی اثری نداشت برای تیرگی زیر بغل و کشاله رونم مخصوصا چون مربی شنا هم بودم ، کرم قطع میکردم باز برمیگشت، با لیزر مونالیزا هم ۳ جلسه فقط سوختم و تاثیر چندانی نداشت، مشکل هورمونی ندارم، ژنتیکی تیره بود پوستم

بعد خدا خیر بده یک دختره ای که شیمی خونده بود با ۱۵۰ هزار تومن ۲۰۰ گرم کرم دست ساز برام درست کرد من واقعا یکماه زدم هرشب و ۷۰ تا ۸۰ درصد تیرگی پوستم برده، نتیجش ازهمون هفته دومش مشخص بود و واقعا خداخیرش بده چون خیلی خجالت میکشیدم، الانم هر دو هفته یک هفته از کرمه میزنم که برنگرده مثل اولش بشه

ایدی تلگرامش اینه اگ عوض نگرده باشه @mryamm0

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز