2777
2789

نمیدونم الان چند وقته یجوری شده زنگ میزنم اصلا سرحال نیس امروز زنگ زدم صحبت کنم گفت سرکار بودم خستم ک اینا احه فعلا داره پیش دوستش که اشناشونم هست کار میکنه تا سال بعد سربازیشو بره بیاد واسه خودش کار راه بندازه گفتم بعدا که کار خودتو راه انداختی باید یکیو بیاری تنهایی خیلی خسته میشی و این حرفا بعد دیدم با یه حالی گفت حالا بزار کارمون راه بیفته اوناشو درست میکنیم ینی چی هب من داشتم با ذوق حرف میزدم گفت حالا فعلا بزار کار ردیف بشههههه ینی حس کردم با نااممیدی گفت نمیدونم چرا دلم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چیکار کنم حالا از غصه دارم دقققققق جیکنم میترسم بدبخت شم

نه نترس واقعا خستس درکش کن اکه فقط مشکل همینه کنارش باش ی کم خودتم از دسترسش خارج کن

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌

[QUOTE=153456161]ینی اینجوری حل میشه؟؟!!چرا ی جا خوندم نوشته بود مردا بعد از ۳ دقیقه صحبت با خانمشون خسته و کلافه میشن 

وقتی تحصیل کرده هستیدکه بتوانید تقریبا هر حرفی را بشنویدبدون آنکه عصبانی شویدیا اعتماد به نفستان را از دست بدهید....💌

اگر ما دردهایِ درونِ آدم ها را می دانستیم و حالشان را می فهمیدیم ؛ بیشتر درکشان می کردیم و کمتر آزارشان می دادیم ، کمتر از دستشان کفری می شدیم و کمتر قضاوتشان می کردیم .

گاهی آدم ها آنقدر خسته و زخمی و بریده اند که نمی توانند آرامش و تمرکزِ لازم را برای حفظ روابطشان داشته باشند ، حرف هایشان ، تیز و برّنده می شود و رفتارهایشان آزاردهنده ، اما واقعا قصد و نیتِ بدی ندارند .

آدم ها را درک کنیم ! این بزرگترین کمکی ست که از هرکسی برایِ خوب کردنِ حالِ دیگران بر می آید .

به گفتار و رفتارهایِ آنیِ شان برچسب نزنیم !

آدم های امروز ، همین اند ! دردهایشان را انکار می کنند تا قوی به نظر برسند و روی پای خودشان ایستاده باشند .

اما روزی کم می آورند و در نهایتِ خستگی ، زیرِ آوارِ دردها و مشکلات و حرف هایِ ناگفته شان لِه می شوند ... و شما نمی دانید که در آن لحظه با یک روحِ خسته و متلاشی طرفید ! و نمی دانید چه سخت است لبخند زدن ، در نهایتِ ویرانی ...

به جای جبهه گیری و قضاوت ، درکشان کنید

کمی که بگذرد ؛ خودشان فاصله ها را کم می کنند و دوباره می خندند ،

وقتی که زخم هایشان را ترمیم کرده اند و درد هایشان را خوب ،

وقتی که با مشکلات و نداشته هایشان کنار آمده اند ...

نرگس_صرافیان_طوفان#