2777
2789
امروز سوم امام  خیلی باید نادون باشی ک تو مخرم اینکار کنی حتی تو صفر

یعنی کلا دو ماه اهنگ نذاره؟ با بقیه مناسبتا هم حساب کنی میشه ۳ ماه یعنی یک چهارم عمرشو حق شادی نداشته باشه؟

فکر تمیکنی نادون خطاب کردن کار قشنگی نباشه دوست عزیز؟

ا 

...
عزیزم شهادت چه ربطی به تمیزی داره؟!!!

بعضیا آخه برنمیدارن ابروهاشونو مثلا دیدی  کسی که عزیزش فوت میکنه حوصلش نمیکشه به اینجور چیزها 

البته من خودم ابروهامو برمیدارم شوهرم ریشاش و موهاشو نمیزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان والا ما در جایگاهی نیستیم بگیم حکمش چیه والا حکم شرعیش اینه ک همیشه حرام

ولی خب خیلیا هم معتقد نیستن ب این حالا ک بحث زمانشه حکم شرعی خاصی بنظر نداره و ب دل خودت نگاه کن مثلا من ب دلم میاد فعلا یکم بگذره بعد از درون حس بدی بهم دست میده 

...
اشکال شرعی نداره مثلا بابای دوست صمیمی تون فوت بشه شما اهنگ میزارین ومیرقصین بحث حرمت واحترامه،احترا ...

اینکه یهو بی هوا یه اهنگ تو استوری پخش بشه و گوش کنیم هم بی احترامیه؟یا اهنگ تو فیلم پخش بشه گوش کنم بی احترامیه؟

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 
اینکه یهو بی هوا یه اهنگ تو استوری پخش بشه و گوش کنیم هم بی احترامیه؟یا اهنگ تو فیلم پخش بشه گوش کنم ...

بحث حرمت یک مثال واصح زدم بابای دوستتون ، خودتون دقت کنید ببینین بی احترامی هست یانه ،مثلا من اون یکهویی ها رو سریع ازش میگدرم ،وتوفیلم رومیبرم جلو

بحث حرمت یک مثال واصح زدم بابای دوستتون ، خودتون دقت کنید ببینین بی احترامی هست یانه ،مثلا من اون یک ...

گفتی امام حسینم جبران میکنه یه لحظه ناراحت شدم به خاطر فیلم و استوری و...اون موقع حواسم نبوده از این به بعد حواسم هست

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 
گفتی امام حسینم جبران میکنه یه لحظه ناراحت شدم به خاطر فیلم و استوری و...اون موقع حواسم نبوده از این ...

عزیزم منطورم این بود یک بنده خدایی داشت از خیابون رد میشد جلوی یک هیئت میخواستند کندر واسپند دود کنند هرکارمیکردن نمیشد تااینکه یک نفر ازکوچه رد میشد اومد فوت کرد ادم معتقدی نبود خاکستر این ذغال توچشمش رفت این فرد بخشیده شدواقاصامنش شد وبه بهشت رفت گفت عزادار من بوده ،ازاین لحاظ گفتم