2777
2789
الان اضافه نکردی؟ 

نه دیگه بعد ۲بار بارداری وشیردهی لاغرم شدم باز

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين دوتا كافذه توش نوشته با يه پي دي اف كه غذارو زده توش اگو اوكي هستيد من ايديمو ميدم تو تل پيام ب ...

منم تلگرام ندارم واتساپ دارم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
آخی عزیزم,سریع هم وزنت برگشت به حالت قبل یا نه؟

نه خداروشکر کمترم شد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
من تلگرام ندارم آخه 

واتساپ دارين؟

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
نه خداروشکر کمترم شد

خداروشکر

معده ات خوبه الان؟الان چند کالری میخوری؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
منم تلگرام ندارم واتساپ دارم

خب اشكال نداره بيايد خصوصي من شمارمو ميدم واتساپ براتون ميفرستم

وايسيد درخواست دوستي بايد بدم پس...

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
خب اشكال نداره بيايد خصوصي من شمارمو ميدم واتساپ براتون ميفرستم وايسيد درخواست دوستي بايد بدم پس...

باشه ممنون گلم خدا خیرت بده

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
خب اشكال نداره بيايد خصوصي من شمارمو ميدم واتساپ براتون ميفرستم وايسيد درخواست دوستي بايد بدم پس...

قبول کردم عزیزم

من خوندم میشه نهار فقط بهم بگی کدوم غذا رو میگ لطفا اگ میشه از پی دی اف  عکس بفرس اسم غذا ها بدوتم من اصلا صفحه مجازی ندارن لطفاا

من خوندم میشه نهار فقط بهم بگی کدوم غذا رو میگ لطفا اگ میشه از پی دی اف  عکس بفرس اسم غذا ها بد ...

ببين همه جو غذا ميشه حتي پيتزا

فقط بايد ٤ قاشق بخوري و شام هم نصف نهار يني اگر ناهار ٤ قاشق برنج بوده شام ٢قاشق برنج باشه يا حالا هر غذايه ديگه^^