2777
2789

وای خدا 😭 اخه چرا مگه رومینا چه گناهی کرده بود که اینجوری از دنیا بره مگه این همه ادم نیستن که با هزارتا پسر رابطه دارن و به زندگیشون ادامه میدن تف به شرف پدرش که بخاطر غیرت و حرف مردم دخترشو کشت یه دختر معصوم و بیگناه به خاطر اینکه عاشق شده باید اینجوری از دنیا میرفت اخه چرا خدایییا😫😭

نظري ندارم🤚🏻🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان نظرم رو بگم صدبار ریپلای میشم‌و حوصله بحث ندارم پس صلاح‌میدونم چیزی نگم

درکل میخوام بگم که فکرشو که میکنم میبینم پدرش هم.حق داشته

ریپلای_کردی_نکردیا#  

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بسه دیگه کم رواجش بدید بخدا دوستم اون روز می‌گفت پدرم گفت دست از پا خطا کنی می‌کشمت حبسشم میکشم و آزاد میشم مثل بابای رومینا😐 

بیاید راجب پدرای خوب حرف بزنیم اونا رو رواج بدیم

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃

دقیقا موافقم اما اینجا ایران است سالها باید بگذره تا مردم بعصی فرهنگهای و عرفهای نابجاشون رو اصلاح کنند باید خون ها ریخته بشه مظلوم ها بمیرن تا بلکهدفرجی بشه . فقط دخترا زنا هواس شون باشه ک قربانی نشن چون کمتر مردی تو ایران تاب این چیزا رو داره

بسه دیگه کم رواجش بدید بخدا دوستم اون روز می‌گفت پدرم گفت دست از پا خطا کنی می‌کشمت حبسشم میکشم و آز ...

قوانین کشور غلطه اگه مردم بلد بودن اعتراض کنن و فقط به فکر زندگی خودشون نباشن و سکوت نکنن الان همچین قانون فجیعی تو کشور نداشتیم که پدر دخترش رو بکشه بعدش فقط بره 9 سال حبس