2777
2789

تا حالا تو این موقعیت بودین ؟ همه چیرو یه باره ازدست بدین

زندگی .همسر.داشته هاتون ... امیداتون حتی یه ذره امید که به چیزیرداشتین بره

به هرچیم چنگ بزین نشه همه همه تنهاتون بزارن 

اگه تجربه داشتین بگین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این شکل نه اما قبل از عید یه مشکلی برا برادرم بوجود اومد که هممون درگیرش بودیم تا چند ماه من دیگه واقعا ناامید شده بودم اما اون لحظه آخر خدا یه روزنه باز کرد قربونش برم خیلی خدای خوبیه ما بندها ناشکریم

حالتون بهتر شده ؟ کاش منم بفهمم

حقیقتا نه حالم زیاد جالب نیست چون تو پذیرش شکست ضعف دارم 

من خیلی کفر گفتم خیلی خودخوری کردم ولی دیدم آخرش که چی، بالاخره اگر میخوام بشه باید از یه جایی دوباره شروع کنم دیگه 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
به این شکل نه اما قبل از عید یه مشکلی برا برادرم بوجود اومد که هممون درگیرش بودیم تا چند ماه من دیگه ...

ببخشید شغلی بود؟ یا بیماری؟ اگه بیماری باشه شفا دست خداست. 

اما به تظرم مابقی چیزا تلاشم میخواد. و خودسازی. 

اصلاح دیدگاه، باور، ذهن خراب،طلسم ها و گره های داخل  ناخودآگاه که از بچگی برنامه ریزی شده برای ما از طرف دیگران. و ورودی های مخرب و منفی 

ببخشید شغلی بود؟ یا بیماری؟ اگه بیماری باشه شفا دست خداست.  اما به تظرم مابقی چیزا تلاشم میخوا ...

شغلی یکی گولش زده بود خیلی غصه می‌خوردیم نگران زندگیش بودیم بخدا اما واقعا دقیقه نود خدا روزنه رو باز کرد

چهار اثر ؟ اتفاقا میخاستم بخرم  کتاب حوصله سربری که نیست

اصلا و ابداً...!!! یه کتاب بی تظیر و مهیج که دلت میخداد فقط ادامه بدی و پاش بشینی. و من گره های زندگیم از بعد خوندن اون کتاب تک تک باز شد. از خدا هدایت خواستم. معجزه هایی تو زندگیم وارد شد که باورش سخته برای بقیه. 

اما بهش عمل کن و عمل و عمل. عالیه.