2821
2789
عنوان

والا خدا شانس بده چرا همه چی برعکسه 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد ازدواج بیشتر خاستگار داشتم.😑 البته پشیمون نیستم. اما شاید رفتار و عملکرد آدم موثر باشه. اجتماعی بودن و....

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

شاید دختره از نظر خودش پنجه ی آفتابه از نطر بقیه پنجه ی الاغه😂😂😂😂

فان#  

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
وای منم تا قبل ازدواج چند تا خواستگار داشتم زیاد نبود ولی بعد ازدواج هی خواستگار پیدا میشه! می ریم ع ...

وااینجوری که بهتره😂😂برامادرشوهرت قیافه بیا

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕
آخه تحقیق نکرده چه خاستگاری😏 نهایت فقط فکرمیکنم زنه آکیوپایین بوده همچین حرفی زده

نه خب شاید میخواستن شماره بگیرن که زنگ بزنن خونشون برا امر خیر 

برا من اینجوری پیش اومده البته من با مادرشوهرم بودم ک یکی خواست شماره منزلمون بگیره برا امرخیر😂

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

😂😂😂😂😂😂😂

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

من اونموقع عقد بودم هنوز عروسی نکرده بودم با مامانم بودیم

یدونه زنه اومد گیر داد به مامانم که عاشق دخترت شدم توروخدا آدرس و شماره بده مامانمم میگف بخدا دخترم شوهر داره اونم میگفت الکی میگی که ما نیایم😂

یبارم تو رستوران به بابام گفتن بابام گفت دخترم شوهر داره😂

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

چرا فکر میکنید دروغه من چند ماه بخاطر مادرم که بستری بود خونه بابام بودم یکی از آشناهای قدیمی که فکر کرده بودن طلاق گرفتم اومدم شهرستان خونه بابام برای پسرشون اومدن خواستگاری 🤦🤦 

بعد بابام گفت اینهمه دختر مجرد 

بعدم بهشون گفت دخترم زندگیش خیلی خوبه ولی اگر خدایی نکرده طلاق گرفته بود بازم این اشتباه رو نمیکردم که شوهرش بدم 😐

ولی واقعا چرا این همه دختر مجرد هست آخه زیبا و خانم

شاید فکر کردن زن مطلقه یا مجرد خرج عروسی و اینا نداره هلو بپر تو گلو 😑

وااینجوری که بهتره😂😂برامادرشوهرت قیافه بیا

دقیقا همین کار رو میکنم😂😂 

اوایل ازدواج ام مادرشوهرم ب خاطر هیکل ام خیلی زخم زبون میزد چاق بودم، زد و زخم معده ام عفونت کرد قبل از این که سرطان بشه برش داشتم الان اینقد  لاغر شدم که هیکل ام شبیه دختر بچه ها شده همه فکر میکنن مجرد خواستگارام زیاد شده 😂انگار خدا ی دردی رو میدونه میده 😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز