2777
2789
برای مادر باردار میگن خوبه

محلشون نذار شعور ندارن به غذای بقیه و سلیقه ی بقیه احترام بذارن

من خیلی این مدت اذیت شدن از ویار شنیده بودم خوبه امروز جات خالی رفتم خوردم خیلی بهترم الحمدلله

با ابلیموی تازه خیلی میچسبه طعم خاصی هم نداره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میخواستم ببینم اگر اطلاعات دارید از اطلاعات استفاده کنم و از خدمتتون چندتا سوال بپرسم 

باید خودتون بپزین واسه زن باردار ببرین با یکم سرکه بخوره .واسه کسایی هست که خیلی ویار دارن

باید خودتون بپزین واسه زن باردار ببرین با یکم سرکه بخوره .واسه کسایی هست که خیلی ویار دارن

گوسفندیش بهتره یا گوساله؟

قیمتش رو هم خبر ندارم اگر اخیرا خرید کردید ممنون میشم حدود قیمتی که تهیه کردید رو هم بهم بگین

میخواستم ببینم اگر اطلاعات دارید از اطلاعات استفاده کنم و از خدمتتون چندتا سوال بپرسم 

من چند روز پیش گرفتم .تمیز شستمش .پرزاشو هم نگرفتم .فقط به مدت ۲۰ دقیقه با آب و پیاز پختم و آبشو دور ریختم بعد دوباره گذاشتم با آب و پیاز و زردچوبه و نمک بپزه

میگن خیلی گرون شده...

آره نمیدونم چنده...

ولی حالاگفتم بخره ببینم چقدمیشه..

ماپاچه هم میخریم اونم خوشمزش

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
محلشون نذار شعور ندارن به غذای بقیه و سلیقه ی بقیه احترام بذارن من خیلی این مدت اذیت شدن از ویار شن ...

پخته شده تهیه کردی عزیزم؟انشاءالله که نی نی قشنگتون به سلامت به وقتش بیاد تو آغوشتون ..تموم این سختی ها فراموشتون بشه    

همه چیز گرون شده..   گفتم یه قیمتی بگیرم..غافلگیر نشیم      

😂😂😂👌سیرابی هم شاخ شده واسه ما

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
پخته شده تهیه کردی عزیزم؟انشاءالله که نی نی قشنگتون به سلامت به وقتش بیاد تو آغوشتون ..تموم این سختی ...

بله رفتم طباخی😁جای شماخالی همونجا خوردم که نیاز به گرم کردن دوباره نباسه چون گرم که میشه کیفیتش میاد پایین

من قم هستم اگر قم هستید بگید ادرس بدم خیلی تمیز بود

الهی امین همه ی منتظرا ان شاالله

ممنون از دعای خیرتون