2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان گل سلام ❤ 

صفحه ۴۷ قرآن کریم ❤❤❤ 

تفسبر آیات قرآن کریم 🤗 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/473/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 275 تا 281 سوره ي بقره (صفحه ي 47)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزان دلم صفحه ۴۷ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک ❤ 

@gh73

@mahimahi73  

@mahpishoni73  ‍  

@مائده6525221  

@دخترک_موفرفرری  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

عزیزان دل صفحه ۴۷ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک ❤ 

@آناعشق  

@مامان_بچه_هام  

@سواره  

@gisoo1377  

مرسی مستانه جان اسکرین شات گرفتم💛التماس دعا

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
💜💚❤

عزیزان دل صفحه ۴۷ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک 

@خوبها  

@rahaa98  

@انگلیسی_خطیر  

@درمسیرخدا  

@chefmahi  

مرسی مستانه جان اسکرین شات گرفتم💛التماس دعا

خواهش میکنم عزیز دلم ❤❤❤❤ قبول باشه انشالله❤

دوستان صفحه ۴۵ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک 

@غزل82  

@sar_be_hava  

@fateme__banoo  

@بمونیم 

@لیموی  

دوستان صفحه ۴۵ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک 

@خورشیدنورانی 

@zi21  

@پارسا1398

@شیرررین۶۹  

@h_sadat  

عزیزان دل صفحه ۴۷ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک ❤  @آناعشق     @مامان_بچه_هام   &n ...

سلام گلم 🌹 ممنونم مهربونم 😍 خوندم 🌼 🌼 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
عزیزان دلم صفحه ۴۷ قرآن در صفحه ۶۵ تاپیک ❤  @gh73   @mahimahi73     @ma ...

چششششششم❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ممنون مستانه خانم گل امیدوارم توشه ای بشه برا آخرتمون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲