2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستای عزیزز

ممنونم از همراهیتون 😍 

امروز صفحه ی نوزدهم قرآن رو میخونیم به امید خدا😎 

دوستان لینک تفسیر 😍 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/445/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 120 تا 126 سوره ي بقره (صفحه ي 19)/

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستان صفحه ی نوزدهم 😍 

@سواره  

@malake_yazdahom  

@آناعشق  

@gh73  

@جوجههههه  

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
دوستان صفحه ی نوزدهم 😍  @سواره     @malake_yazdahom     @آناعشق & ...

سلام مستانه جووووونی من اومدم😀

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

دوستان صفحه ی نوزدهم قرآن 😍 

@chefmahi  

@elahemilany98  

@mahimahi73  

@mahpishoni73  

@دخترک_موفرفرری  

سلام مستانه جووووونی من اومدم😀

سلاااااام عزیزم خووووووش اومدی خواهر گلممممم😍😍😍😍😇😇😇😂😂😂😂🤗🤗🤗

سلاااااام عزیزم خووووووش اومدی خواهر گلممممم😍😍😍😍😇😇😇😂😂😂😂🤗🤗🤗

قربونت😊 اما چرا خنده سوتی دادم😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

سلام دوستان یه گروه مذهبی زدیم تو تلگرام این آیدیشه مستانه جان یا بقیه ددستان از ورودتون خوشحال میشیم 

energimosbat313

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
سلام دوستان یه گروه مذهبی زدیم تو تلگرام این آیدیشه مستانه جان یا بقیه ددستان از ورودتون خوشحال میشی ...

اگر شد ختم قران رو با بچه ها یا همون احادیث رو ببریم تلگ ❤

الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمومنین علی ابن ابی طالب (ع)
سلام دوستان یه گروه مذهبی زدیم تو تلگرام این آیدیشه مستانه جان یا بقیه ددستان از ورودتون خوشحال میشی ...

سلام عزیرم خیلی هم عالی 😍😍😍😍 حتما خانومی انشالله عضو میشم 😍😍