2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم هستم

باید چکار کنم 

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
سلام عزیزم منم هستم اگه لطف کنین روزهای دیگه تگم کنین❤

سلام عزیزم چشم حتما انشالله 😍ممنونم از همراهیتون 😇

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام .لطفا منو هم  تگ کنین هرروز واگه میشه معنی هرصفحه هم بزارین

سلام عزیزم چشم 🤗 لینک تفسیر رو قرار میدیم همراه با معنی هست، ممنونم از همراهیتون😍

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم هستم باید چکار کنم 

عزیزم من هرروز صفحه ی قرآنو گذشتم انشالله تگ میکنم شما رو 😍

دوستان عزیز سلام 

صفحه ی هجدهم قرآن🤗 

تفسیر آیات 😍 

http://zaeim.parsiblog.com/Posts/444/قرآن کريم - تفسير مختصر آيات 113 تا 119 سوره ي بقره (صفحه ي 18)/

دوستان صفحه ی هجدهم قرآن 😇 

@سواره  

@جوجههههه  

@sar_be_hava  

@مامان_بچه_هام  

@gh73  

دوستان صفحه ی هجدهم قرآن 😇  @سواره     @جوجههههه     @sar_be_hava ...

سلام،ممنون، خوانده شد، خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

دوستان صفحه هجدهم قرآن 😇 

@انگلیسی_خطیر  

@rahaa98  

@gisoo1377  

@farry68  

@nasim238232  

سلام،ممنون، خوانده شد، خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام عزیزم قبول باشه انشالله خیر دنیا و آخرت ببینید 🤗