2777
2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15502 بازدید | 2811 پست
ممنونم از لطف بی پایانت 😘 حاجت راوییتون رو ببینم 💓💓

دوستان صفحه ۷۸ قرآن در صفحه ۸۹ تاپیک 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان میشه برا شادی روح یه عزیز تازه درگذشته یه فاتحه بخونین خیلی مظلوم بود خیلی درد کشید ممنون توشه ای باشه برا سفر آخرتش انشاءالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستان ببخشید برای چن روز نبودنم 🙂

دلتنگتون بودم 🙁

امروز براتون دو صفحه ی قرآنو میذارم که عقب نباشبم انشالله😍 

لینک صفحه ۷۹ قرآن کریم 

https://olgoirani.com/content/814/تفسیر-

صفحه-79-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

لینک صفحه ۸۰ قرآن کریم

https://olgoirani.com/content/815/تفسیر-صفحه-80-قرآن-کریم-تفسیر-نور-تصویر

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
دوستان میشه برا شادی روح یه عزیز تازه درگذشته یه فاتحه بخونین خیلی مظلوم بود خیلی درد کشید ممنون توش ...

خدا رحمتشون کنه انشالله خدا بیامرزتشون 💙💙💙💙 روحشون شاد ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا رحمتشون کنه انشالله خدا بیامرزتشون 💙💙💙💙 روحشون شاد ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...

ممنون از لطفتون گلم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستان صفحات ۷۹ و ۸۰ قرآن در صفحه ۹۰ تاپیک 

@لیموی  

@malake_yazdahom  

@sar_be_hava  

@مائده6525221  

@سواره  

دوستان صفحات ۷۹ و ۸۰ قرآن در صفحه ۹۰ تاپیک 

@rahaa98  

@انگلیسی_خطیر  

@gh73  

@آناعشق  

@دخترک_موفرفرری  

منم لایک کنید ک بخونم هرروز ممنون میشم🌹🌹

دوستان صفحه ۷۹ و ۸۰ قرآن در صفحه ۹۰ تاپیک 

@ییلدیز۷۷  

@gisoo1377  

@fateme__banoo  

@بمونیم 

@خورشیدنورانی 

🌺🌺ممنونم ازتون 

دوستان صفحه ۷۹ و ۸۰ قرآن کریم در صفحه ۹۰ تاپکی 

@chefmahi  

@درمسیرخدا  

@نی_نی_یار_دوستت_دارم  

@mahpishoni73  

@خوبها  

دوستان صفحات ۷۹ و ۸۰ قرآن در صفحه ۹۰ تاپیک  @rahaa98     @انگلیسی_خطیر   & ...

سلام گلم 🌹 ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 خوندم هر دو صفحه

الهی خیر ببینی گلم 🌻 حاجت دلت روا بشه الهی آمین 🤲 💚 💚 💚 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
منم هستم منم تگ کن

دوستان صفحات ۷۹ و ۸۰ در صفحه ۹۰ قرآن 

@banoysorkh  

@elahemilany98  

@شیرررین۶۹  

@همخونه_بهار  

@zi21  

خوندم.  التماس دعا

دوستان صفحه ۷۹ و ۸۰ قرآن در صفحه ۹۰ تاپیک 

@h_sadat