2777
2789
اره چون ایرانی ها مسخره میکنن😑

نه مسخره نمیکنن

فک میکنم اعتماد بنفس ندارن

بعضیاشون که بهشون میگی افغانی، خیلی ناراحت میشن

در صورتی که به ما هم میگن ایرانی

نباید که ناراحت بشیم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
منم

👀

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام به افغان ها اما بسیار کاره اشتباهی میکنن دخترای ایرانی با افغان ازدواج کنند 

با احترام من موافقم

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          
با احترام به افغان ها اما بسیار کاره اشتباهی میکنن دخترای ایرانی با افغان ازدواج کنند 

تو بزرگی خودت ببخششون که ازت برا زندگی شخصیشون اجازه و دستور نمیگیرن

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
نه جدیدا شناسنامه میدن به مادر غیر ایرانی

مادر ايراني منظورته؟؟؟؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
نه مسخره نمیکنن فک میکنم اعتماد بنفس ندارن بعضیاشون که بهشون میگی افغانی، خیلی ناراحت میشن در صور ...

واقعا چرا ناراحت میشن خب افغانی هستن دیگه چی بهشون بگیم

تو بزرگی خودت ببخششون که ازت برا زندگی شخصیشون اجازه و دستور نمیگیرن

نمیبخشم 😋😋😋😋😋بعدم شما چرا ترش میکنید من نظرما گفتم دنباله حاشیه ای ها شایدم خودت خانوم افغان ها باشی 

❤❤❤❤
دختر ایرانی پسر افغان

ثبت فكر كنم بكنن اما شناسنامه نميگيرن بچه هاشون

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اره اگر مدرک شناسایی معتبر داشته باشه و پسر ایرانی باشه ثبت میشه که بعد از عقدشون دختره بتونه بره شن ...

یکی از همسایه های مامانم پسره ایرانی یه دختره افغانی یه .به نظرم شناسنامه نگرفته بودن واسه دختره ولی ازدواجشونو ثبت کرده بودن.

فامیل بچه پس چی پیشه

پاسپورت ميدن به فاميلي پدر چيزي تحت عنوان شناسنامه ايراني ندارن

2790
2778
2791
2779
2792