2777
2789
عنوان

بورس خونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 107 پست
بورس رو بلدش باشی بری سراغش  معلومه کسایی ک سرمایه اصلیشونو میذارن حتی کسی و دیدم خونشو فروخته ...

دقیقا باید پول مازاد داشته باشی

وگرنه اونجوری دیگه هر روز سکته ناقص میکنه ادم

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الان تنها کمکی که میتونیم بکنیم، از صف فروش بیایم بیرون، خودمون که داریم گند میزنیم به بازار بعد میگ ...

دقیقا اتفاقا هدف اینام همینه مردم ب ضررشون بفروشن از اون ور سود این به ضرر فروختن تو جیب .....بره 

بعد باز بکشن بالا و بورس صعودی شه

دوست خوبم پولتون رو داخل بورس گذاشتین کلا فرایند سوددهی دربورس بلندمدته نوسانگیری و سودهای کوتاه مد ...

منم تاعیددست نمیزنم نوسانگیری بلدنیستم اما تعجب کردم چون همه میگفتن دگه سبزه 

من که نمیفروشم چون خیلی تو ضررم

اگه همه متحد بشن و از صف بیان بیرون، بازار برمیگرده به حالت اول،

الان هیچ اتفاقی نیفتاده، من نمیدونم چرا همه تو صف فروش ان، هم دارن خودشون ضرر میکنند، همه بقیه

تو صفحه فروشی که خریداری نیست، الان هرچه قدر هم تو صف باشی نمیتونی بفروشی چون صف سنگینه

بهترین کار این که همه بیایم بیرون وقتی بازار عادی شد اون وقت خواستیم بفروشیم

نترکیده بگو تگ کننش اگه خاستی

ن بابا

فقط یادمه هرکی میپرسید چی بخرم میگفت نمیدونم دیگه کار نمیکنم باردارم

چیکارش دارم😂

🖤السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤الســـــلام علیک یا ابا عبدالله ع🖤
الان که قیمت ها اومده پایین چی بخریم خوبه؟؟

الان سهمای باارزشی مثل شستا

مثل فولاد

ذوب

و خیلیای دیگه برای خرید و میانگین کم کردن خوبن

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
ما شستا و شپنا و شتران و خودرو و فولاد و چنتا دیگه داریم خیییلی تو ضرریم تا کی وضع اینجوریه؟

چه سهمای خوبی دارین

فقط نگهداری کنین اصلا هم چک نکنین

خیانت از اونجایی شروع میشه که سرسفره عقد به یکی دیگه بله میگی اما فکرت جای دیگس...
به نظرمیرسه این بورس دیگه رشد شارپی نداره

کاملا در اشتباهین

اتفاقا این اصلاح عمیق یه رشد شارپی خوب بهمراه داره

تاکی همینجور منفیه؟چند روز طول میکشه ما الان نصف اصل پولمون رفته

فکر میکنم یه نوسان منفی مثبتی داریم همیشه و تا آبان ماه طول بکشه ینی تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

کاملا در اشتباهین اتفاقا این اصلاح عمیق یه رشد شارپی خوب بهمراه داره

خدا کنه ولی فکر نمیکنید اون رشد شارپی باغ سبزی بود برای کشوندن مردم به بورس وتامین کثربودجه دولت

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
خدا کنه ولی فکر نمیکنید اون رشد شارپی باغ سبزی بود برای کشوندن مردم به بورس وتامین کثربودجه دولت

من وابستگی به دولت ندارم

پس دلیلی نداره برای منافع شخصیم حرفی بزنم بر اساس تجربه نظرم اینه